Укр
Рус
Рагу Другі страви Російська кухня

Просте овочеве рагу з куркою

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1195 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Просте овочеве рагу з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Просте овочеве рагу з куркою - це те, що вважають за краще багато до обіднього столу, але не соромтеся використовувати курячі ніжки або курячі стегна. Не рекомендуємо курячі грудки для цього рецепта, тому що вони готуються дуже швидко, і вам доведеться готувати це більше години, щоб картопля і морква повністю приготувалися.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Просте овочеве рагу з куркою" (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири4.7 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії101 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. У невеликій мисці змішайте паприку, італійську приправу (можна використовувати будь-які приправи до м'яса на ваш смак), гранульований часник і сушену цибулю.

Крок - 1
02

Ретельно помийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником курку. У цьому рецепті краще використовувати курячі стегна. Приправте курку з обох сторін сіллю, чорним меленим перцем і раніше підготовленою сумішшю спецій.

Крок - 2
03

Залийте достатню кількість рослинної олії у велику каструлю з високими бортами. Покладіть в гаряче масло і обсмажуйте курку близько 4-5 хвилин з кожного боку на сильному вогні, до появи легкої золотистої скоринки на м'ясі. Вийміть курку з каструлі і відкладіть на тарілці в сторону.

Крок - 3
04

А в цю ж розігріту каструлю засипте попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками цибулю і обсмажуйте приблизно 2 хвилини або до прозорості овоча.

Крок - 4
05

Додайте в каструлю очищений від лушпиння і подрібнений (видавлений через чеснокодавку) часник, томатну пасту, вичищену від шкірки і перерізану навпіл моркву, приправте сіллю і чорним меленим перцем і залишеною приправою, ретельно все перемішайте.

Крок - 5
06

Додайте так само в каструлю курячий бульйон, розмарин, чебрець і покладіть раніше обсмажену курку. Доведіть вміст до кипіння, потім накрийте кришкою і відправте в розігріту духовку, випікайте протягом 40 хвилин.

Крок - 6
07

Як тільки 40 хвилин закінчаться, відкрийте каструлю і додайте в неї заздалегідь вимиті гриби і молоду картоплю, перерізану навпіл (можна навіть в шкірці). Накрийте кришкою і випікайте ще близько 30 хвилин.

Крок - 7
08

У невеликій мисці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду. Розкрийте каструлю, витягніть курку, додайте густі вершки і суміш кукурудзяного крохмалю, перемішайте. Готуйте на відкритому вогні близько 5 хвилин або до тих пір, поки вміст не загусне.

Крок - 8
09

Додайте так само в каструлю консервований зелений горошок, перевірте приправу і готуйте ще 2 хвилини. Знову покладіть м'ясо в каструлю, накрийте кришкою і залиште страву настоятися на деякий час. Подавайте просте овочеве рагу з куркою теплим з хрустким хлібом і при бажанні прикрасьте свіжою петрушкою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грінки в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Грінки в мікрохвильовці 35 2 3 з 5 - детальніше -
Баурсаки простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -
Капустяний суп для схуднення - покроковий рецепт, фото 1 Капустяний суп для схуднення 35 4 2 з 5 - детальніше -
Курячі рулетики - покроковий рецепт, фото 1 Курячі рулетики 50 3 3 з 5 - детальніше -