Укр
Рус
Закуска з помідорів Закуски Естонська кухня

Проста закуска з помідорів

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1042 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Проста закуска з помідорів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Незвичайна, але в той же час проста закуска з помідорами, приправленими свіжим базиліком з часником ідеально підійде для вечірки або пікніка на свіжому повітрі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Проста закуска з помідорів" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири16.8 гр.
  • Вуглеводи20.3 гр.
  • Калорії249 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо необхідно розморозити листкове тісто. Існує багато способів розморожування покупного тіста, але найкращим залишається розморожування при кімнатній температурі. Викладіть його на стіл або обробну дошку, вийнявши з упаковки. Залиште тісто, поки воно повністю не розморозиться.

Крок - 1
02

Підготуйте лист для запікання, застеливши його пергаментним папером (змащувати пергамент маслом не потрібно, щоб згодом закуска не вийшла жирною). Розморожене тісто перекладіть на деко, розрівнявши всі кути, можете трохи розкачати його качалкою, щоб у вас вийшов квадрат.

Крок - 2
03

Коли листкове тісто добре розморожено, воно і ріжеться добре. Візьміть гострий ніж (для нарізування тіста ви можете скористатися і шпателем і універсальним ножем для нарізання піци, тоді тісто буде з фігурними краями). Розріжте пласт на квадратики розміром приблизно 4 * 4 сантиметри або на такі, які вийдуть.

Крок - 3
04

Розпочніть підготовку помідорів. Для приготування простий закуски виберіть помідори щільні, бажано однакового розміру. Добре вимийте їх під холодною проточною водою. Витріть рушником. І наріжте помідори гострим ножем, щоб не роздавити, рівними кільцями.

Крок - 4
05

Нарізані кухлики помідорів викладіть на кожен квадрат з тіста. Присипте помідори зверху чорним меленим перцем і помістіть деко в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин, щоб тісто запеклось до золотистого кольору.

Крок - 5
06

Протягом цього часу вимийте свіжий базилік. Добре просушіть, для цього можете скористатися сушінням для зелені, вона відмінно допоможе вам позбавитися від зайвої води або просушіть паперовим рушником. Листя базиліка дрібно наріжте і покладіть в глибоку, але невелику миску.

Крок - 6
07

Часник очистіть. Сполосніть. Якщо вам подобаються страви, в яких добре відчувається часник, покладіть його в більшій кількості, а якщо навпаки - не кладіть його зовсім. Пропустіть зубки через прес. Потім перекладіть в ємність з нарізаним базиліком. До них же додайте оливкову олію і все ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Вийміть деко з духовки - тісто набуло золотистий колір, а помідори стали м'якими. На кожен кружечок помідора покладіть готову базилікову заправку ложечкою (розділіть її таким чином, щоб вистачило на кожен помідор). Зверху приправте просту закуску з помідорів сіллю. Подавайте закуску як гарячою, так і в холодному вигляді. Вона смачна в будь-якому вигляді.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясний рулет з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з чорносливом 55 4 3 з 5 - детальніше -
Смачний салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Смачний салат цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -
Сангрія безалкогольна - покроковий рецепт, фото 1 Сангрія безалкогольна 35 1 2 з 5 - детальніше -