Укр
Рус
Шарлотка Випічка Німецька кухня

Проста шарлотка з яблуками

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

922 - переглядів
75 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Проста шарлотка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

На цей раз ділимося з вами чудовим рецептом простої шарлотки з яблуками. Це справжнє осіннє частування! М'яка, солодка і така волога консистенція випічки. Сподіваємося, вам сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Проста шарлотка з яблуками" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири6.2 гр.
  • Вуглеводи35.5 гр.
  • Калорії224 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте молоко високої жирності в мікрохвильовці або на плиті, щоб воно стало теплим. У глибокій мисці змішайте тепле молоко, сухі дріжджі, невелику кількість цукру і попередньо просіяне борошно. Добре перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів, накрийте ємність кухонним рушником і залиште приблизно на 20 хвилин.

Крок - 1
02

Відділіть одне з усіх яєць і відкладіть яєчний білок з нього в окремій ємності для подальшого використання. Потім в чашу міксера розбийте курячі яйця і яєчний жовток (раніше відокремлений), додайте цукор і збийте на середній швидкості, до блідого кольору і кремового стану вмісту. Додайте так само у чашу ванільний екстракт і збийте ще кілька секунд.

Крок - 2
03

Потім засипте просіяне борошно, сіль, залийте попередньо розтоплене вершкове масло і дріжджову закваску в суміш з яєць і продовжуйте збивати вміст чаші, до отримання однорідної маси (кілька хвилин).

Крок - 3
04

Накрийте приготовлену масу кухонним рушником і дайте їй піднятися приблизно 2 години.

Крок - 4
05

Обприскайте обрану круглу форму для випічки антипригарним спреєм і накрийте пергаментним папером. Перекладіть натояне тісто у форму для випічки.

Крок - 5
06

Змастіть пальці маслом, тому що тісто липке, і акуратно постарайтеся рівномірно розподілити його по всій ємності. Знову накрийте ємність кухонним рушником і дайте тісту піднятися, поки не підготуєте яблука.

Крок - 6
07

Очистіть яблука від шкірки, і видаліть ядра. Розріжте кожне яблуко навпіл, а потім наріжте тонкими півкільцями. Покладіть шматочки яблука зверху на тісто, щільно притиснувши їх до тіста.

Крок - 7
08

Додайте трохи води в зарезервований яєчний білок і перемішайте. Кондитерським пензликом змастіть майбутню випічку яєчною сумішшю і посипте рясно корицею.

Крок - 8
09

Надішліть форму з вмістом в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте протягом 40 хвилин. Посипте просту шарлотку з яблуками просіяною цукровою пудрою і можна подавати з морозивом. Насолоджуйтесь!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Проста шарлотка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Проста шарлотка з яблуками 75 5 3 з 5 - детальніше -
Булочки «Вкусняшки» - покроковий рецепт, фото 1 Булочки «Вкусняшки» 55 3 3 з 5 - детальніше -
Японська локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Японська локшина удон 30 3 2 з 5 - детальніше -