Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Проста лазанья з фаршем


- переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Проста лазанья з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Проста лазанья з фаршем - спрощений варіант популярно] італійської страви. Класична лазанья являє собою макаронну запіканку з м'ясним соусом (зазвичай болоньєзе) і башамелем. Пропонуємо рецепт її прискореного приготування: без бешамеля, але з фаршем і овочами. Вийде теж смачно!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Проста лазанья з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири12.8 гр.
  • Вуглеводи19.7 гр.
  • Калорії236 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Моркву очистіть від шкірки, вимийте і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю звільніть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Очищений часник пропустіть через прес.

Крок - 2
03

Розігрійте в сковороді оливкове масло і відправте туди подрібнені цибулю і часник. Посоліть і, помішуючи, смажте до напівпрозорості.

Крок - 3
04

Додайте нарізану моркву і, не перестаючи мішати, готуйте до м'якості. Надішліть до овочів яловичий фарш. Посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 4
05

Продовжуючи помішувати, смажте, поки м'ясо не змінить колір. Влийте пюре з помідорів. Всипте сушений орегано. За бажанням ще трохи поперчіть страву. Постійно мішаючи, томіть суміш на середньому вогні близько 5 хвилин (до готовності).

Крок - 5
06

У форму для випічки викладіть шар з листів для лазаньї або пласт равіолі. Покрийте м'ясним соусом.

Крок - 6
07

Продовжуйте повторювати шари, поки не заповните форму доверху. Зверху повинен бути шар тіста (листи лазаньї або равіолі).

Крок - 7
08

Змастіть його сметаною і присипте орегано. Натріть на дрібній тертці сир пекоріно або пармезан і викладіть на лазанью.

Крок - 8
09

Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди заготовку на 20 хвилин. Сир повинен розплавитися і покритися рум'яною скоринкою. Через зазначений час проста лазанья з фаршем буде повністю готова.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з грейпфрутом та авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Салат з грейпфрутом та авокадо 25 3 1 з 5 - детальніше -
Торт Естерхазі - покроковий рецепт, фото 1 Торт Естерхазі 120 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Нутелла без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без борошна 50 2 3 з 5 - детальніше -
М’ясо шматочками в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо шматочками в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -