Якщо ви хочете спробувати новий багатошаровий салат для святкового обіду, ми пропонуємо вам приготувати цю закуску. Це дуже смачно і салат має цікавий солодкий і солоний смак. Ви можете приготувати його прямо на тарілці, але приготований в формі знімного дна він набагато красивіше і ефектніше.
Очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Покладіть дрібно нарізану цибулю в глибоку миску, додайте трохи солі (посипте зверху), цукру, влийте оцту, залийте все водою, покривши повністю, і перемішайте. Маринуйте цибулю протягом 15 хвилин.
Викладіть на обробну дошку шинку. Поріжте шинку, а так само крабові палички на маленькі кубики. Залиште на час до подальшого використання.
Помістіть невелику каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. Покладіть в окріп курячі яйця. Зваріть яйця до стану круто, потім очистіть від шкаралупи. Відокремте яєчні білки від жовтків, потім натріть їх в роздільні ємності на самій дрібній тертці.
Додайте майонез високої жирності до нарізаних крабових паличок, шинки і яєчних жовтків, ретельно перемішайте суміші ложкою.
У формі зі знімним дном (діаметром приблизно 18 см) розкладіть салат шарами. Перший шар складається з злегка замороженого і тертого на дрібній тертці плавленого сиру, намащеного майонезом і рівномірно розподіленого по дну ємності.
Потім акуратно укладіть і розподіліть шар з раніше змащеного майонезом курячого жовтка. Потім злийте попередньо замариновану цибулю і розсипте її поверх шару з курячого жовтка.
Далі укладіть рясний шар промазаних майонезним соусом крабових паличок. Потім очистіть від шкірки і кісточок яблуко, натріть його на самій великій тертці і покладіть наступним шаром у форму з майбутнім салатом.
Тепер викладіть шар раніше змащеної майонезом шинки. Далі помістіть арахіс в чашу блендера і на високій швидкості подрібніть його, до порошку. Засипте арахісовий порошок поверх шару з шинки.
Розділіть раніше підготовлені яєчні білки на дві рівні частини і змішайте майонез в одній. Помістіть склад яєчних білків з майонезом на арахісовий шар і на останній шар посипте залишені білки без соусу. Помістіть листковий салат в холодильник на 4 години. Потім приберіть форму і прикрасьте салат свіжим кропом і перцем чилі. Насолоджуйтеся їм!
Випадкові рецепти