Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Прошарковий салат

30 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Літо, Осінь, Весна

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Гарний і смачний салат прошарків  з куркою і грибами для святкового столу.

Інгредієнти

Печериці мариновані1 б.
Куряча грудка 1/2 шт.
Цибуля1 шт.
Картопля2 шт.
Морква1 шт.
Сир твердий120 г.
Яйце2 шт.
Майонез200 г.
Масло рослинне2 ст.л
Кріп1 пуч.
Петрушка1 пуч.

Покроковий рецепт

01

Дно салатниці  покрити рівнем крупно тертої картоплі і добротно просочити майонезом.

Крок - 1
02

Наступним рівнем викласти смажені мариновані гриби (порізати пластинами або шматочками) з цибулею і трохи змастити майонезом (за бажанням) або відразу викладати шар натертої крупно моркви, але вже злегка просочити майонезом.

Крок - 2
03

Далі йде шар курячого м'яса, розібраного руками на шматочки довільного розміру під майонезом.

Крок - 3
04

Все засипаємо сирною  стружкою і наостанок заливаємо майонезом. Верхнім шаром - терте яйце і рубана зелень, без майонезу! Салату дати пару годин на просочення і подавати до столу.  

Крок - 4

Оцінити рецепт