Укр
Рус
Салати з мясом Салати Українська кухня

Прошарковий салат

( 4.8261 4 523 23 оцінки)

3091 - переглядів
30 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Якщо ви хочете спробувати новий багатошаровий салат для святкового обіду, ми пропонуємо вам приготувати цю закуску. Це дуже смачно і салат має цікавий солодкий і солоний смак. Ви можете приготувати його прямо на тарілці, але приготований в формі знімного дна він набагато красивіше і ефектніше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Прошарковий салат" (на 100 грам)

  • Білки7.7 гр.
  • Жири20.4 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії242 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Покладіть дрібно нарізану цибулю в глибоку миску, додайте трохи солі (посипте зверху), цукру, влийте оцту, залийте все водою, покривши повністю, і перемішайте. Маринуйте цибулю протягом 15 хвилин.

Крок - 1
02

Викладіть на обробну дошку шинку. Поріжте шинку, а так само крабові палички на маленькі кубики. Залиште на час до подальшого використання.

Крок - 2
03

Помістіть невелику каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. Покладіть в окріп курячі яйця. Зваріть яйця до стану круто, потім очистіть від шкаралупи. Відокремте яєчні білки від жовтків, потім натріть їх в роздільні ємності на самій дрібній тертці.

Крок - 3
04

Додайте майонез високої жирності до нарізаних крабових паличок, шинки і яєчних жовтків, ретельно перемішайте суміші ложкою.

Крок - 4
05

У формі зі знімним дном (діаметром приблизно 18 см) розкладіть салат шарами. Перший шар складається з злегка замороженого і тертого на дрібній тертці плавленого сиру, намащеного майонезом і рівномірно розподіленого по дну ємності.

Крок - 5
06

Потім акуратно укладіть і розподіліть шар з раніше змащеного майонезом курячого жовтка. Потім злийте попередньо замариновану цибулю і розсипте її поверх шару з курячого жовтка.

Крок - 6
07

Далі укладіть рясний шар промазаних майонезним соусом крабових паличок. Потім очистіть від шкірки і кісточок яблуко, натріть його на самій великій тертці і покладіть наступним шаром у форму з майбутнім салатом.

Крок - 7
08

Тепер викладіть шар раніше змащеної майонезом шинки. Далі помістіть арахіс в чашу блендера і на високій швидкості подрібніть його, до порошку. Засипте арахісовий порошок поверх шару з шинки.

Крок - 8
09

Розділіть раніше підготовлені яєчні білки на дві рівні частини і змішайте майонез в одній. Помістіть склад яєчних білків з майонезом на арахісовий шар і на останній шар посипте залишені білки без соусу. Помістіть листковий салат в холодильник на 4 години. Потім приберіть форму і прикрасьте салат свіжим кропом і перцем чилі. Насолоджуйтеся їм!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Листкове тісто - покроковий рецепт, фото 1 Листкове тісто 100 1 3 з 5 - детальніше -
Салат з квасолею по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1 Салат з квасолею по-грецьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Класичні шоколадні маффіни - покроковий рецепт, фото 1 Класичні шоколадні маффіни 55 3 3 з 5 - детальніше -
Запіканка капустяна - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка капустяна 55 5 3 з 5 - детальніше -