Укр
Рус
Поділитися

Прошарковий салат

30 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1

опис

Гарний і смачний салат прошарків  з куркою і грибами для святкового столу.

Інгредієнти

Печериці мариновані1 б.
Куряча грудка0.5 шт.
Цибуля1 шт.
Картопля2 шт.
Морква1 шт.
Сир твердий120 г.
Яйце2 шт.
Майонез200 г.
Масло рослинне2 ст.л
Кріп1 пуч.
Петрушка1 пуч.
01

Дно салатниці  покрити рівнем крупно тертої картоплі і добротно просочити майонезом.

Шаг - 1
02

Наступним рівнем викласти смажені мариновані гриби (порізати пластинами або шматочками) з цибулею і трохи змастити майонезом (за бажанням) або відразу викладати шар натертої крупно моркви, але вже злегка просочити майонезом.

Шаг - 2
03

Далі йде шар курячого м'яса, розібраного руками на шматочки довільного розміру під майонезом.

Шаг - 3
04

Все засипаємо сирною  стружкою і наостанок заливаємо майонезом. Верхнім шаром - терте яйце і рубана зелень, без майонезу! Салату дати пару годин на просочення і подавати до столу.  

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: