Укр
Рус
Профітролі Випічка Італійська кухня

Профітролі з заварним кремом

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1105 - переглядів
100 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Профітролі з заварним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ми всі знаємо і любимо класичні профітролі, наповнені вершковим кремом і покриті шоколадною глазур'ю! Вони ідеально підходять в ті дні, коли ми жадаємо чогось знайомого, спогадів про дитинство, чогось, що заслужило звання класика.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Профітролі з заварним кремом" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи17.9 гр.
  • Калорії240 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку змішайте у великій каструлі воду, вершкове масло, цукор і сіль, помістіть на середній вогонь. Доведіть суміш до кипіння, потім поступово додайте борошно. Продовжуйте варити вміст, помішуючи, від 3 до 5 хвилин, поки борошно повністю не розчиниться і утвориться тісто.

Крок - 1
02

Перекладіть тісто в чисту миску, щоб трохи остудити. У вже остигле тісто додайте куряче яйце і добре перемішайте дерев'яною ложкою. Спочатку буде схоже на те, що тісто розкололося, але це нормально, продовжуйте помішувати, і через кілька хвилин яйце повністю розчиниться і утвориться красиве густе і липке тісто.

Крок - 2
03

Перекладіть тісто в кондитерський мішок з широким кінчиком. Тримаючи мішок вертикально, акуратно видавіть на заздалегідь застелений пергаментним папером деко маленькі профітроліни, з невеликою відстанню один від одного.

Крок - 3
04

Змастіть їх заздалегідь збитим яйцем і запікайте близько 25-30 хвилин в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці. Не відкривайте дверцята духовки під час випікання, просто стежте за ними через вікно дверцят. Після запікання дайте їм повністю охолонути, перш ніж наповнювати їх кремом.

Крок - 4
05

Щоб приготувати кондитерський крем, почніть зі змішування молока з яєчним жовтком в мисці. Далі в каструлі на середньому вогні змішайте цукор і кукурудзяний крохмаль. Після того, як сухі інгредієнти перемішалися і добре прогрілися, влийте повільно в каструлю, раніше підготовлену молочно-жовткову суміш.

Крок - 5
06

Додайте масло і продовжуйте збивати близько 5 хвилин, поки тісто не закипить і не загусне. Коли це станеться, додайте ваніль, збийте ще 30 секунд і зніміть каструлю з вогню.

Крок - 6
07

Перекладіть підготовлений крем в чисту миску, наливаючи його через сито, щоб переконатися, що він без грудок. Накрийте миску поліетиленовою плівкою, торкаючись крему, щоб запобігти його розбухання, і дати йому охолонути в холодильнику не менше години.

Крок - 7
08

Щоб зробити шоколадну глазур, розтопіть шоколад з сіллю в жаростійкій мисці над киплячою водою. Як тільки шоколад прогріється і почне танути, зніміть миску з вогню і додайте в неї вершки. Перемішуйте ретельно до тих пір, поки вміст миски не перетвориться в красивий шоколадний ганаш.

Крок - 8
09

Як тільки всі елементи будуть готові, зробіть маленький отвір в нижній частині кожної профітролі (можна це зробити за допомогою кінчика кондитерського мішка, заповненого кремом, так як профітролі настільки м'які і ніжні, що їх легко проколоти).

Крок - 9
10

Заповніть кожну профітроліну кремом і занурте її верх в шоколадну глазур. Викладіть готові профітролі з заварним кремом на блюдо і швидше насолоджуйтеся чудовою випічкою.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вівсяна каша з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша з йогуртом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара з беконом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Борщ домашній - покроковий рецепт, фото 1 Борщ домашній 200 5 3 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса зі свинини 120 6 4 з 5 - детальніше -
?>