Укр
Рус
Профітролі Випічка Італійська кухня

Профітролі

( 4.8947 4 519 19 оцінок)
2651 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Профітролі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дізнайтеся, як зробити легкі в приготуванні профітролі. Це класичний французький десерт, наповнений солодкими вершками і посипаний цукровою пудрою. Ви не насолоджувалися листковим кремом, поки не спробували свіжоспечений профітролі.  

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Профітролі" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири17.6 гр.
  • Вуглеводи30.6 гр.
  • Калорії310 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко пергаментним папером. У каструлі змішайте трохи води, тепле молоко, трохи підтале вершкове масло, засипте цукор і трохи солі. Надішліть каструлю на плиту і доведіть до кипіння на середньому вогні, потім зніміть з вогню і розмішайте з борошном дерев'яною ложкою.

Крок - 1
02

Коли мука вбереться, відправте каструлю назад на середній вогонь, варіть, постійно помішуючи протягом 1 - 2 хвилин, щоб вивільнити зайву вологу. Тонка плівка сформується на дні каструлі, і тісто збереться в гладку кулю.

Крок - 2
03

Перекладіть утворене тісто у велику миску і збийте міксером на середній швидкості протягом 1 хвилини, щоб злегка остудити суміш.

Крок - 3
04

Додайте в суміш курячі яйця, по 1 за раз, дозволяючи повністю вбратися. Збийте ще хвилину, поки тісто не стане гладким і досить рідким.

Крок - 4
05

Перекладіть тісто в кондитерський мішок, забезпечений круглим наконечником. Видавіть на застелений деко певні таблетки з тіста на певній відстані один від одного.

Крок - 5
06

Надішліть деко в попередньо розігріту духовку і випікайте при 200 градусах протягом 10 хвилин в центрі духовки. Не відкриваючи духовку, зменшіть температуру до 170 і випікайте 20-22 хвилини або до золотисто-коричневого кольору зверху тіста. Перекладіть запечені профітролі на решітку, щоб повністю остудити.

Крок - 6
07

Як зробити збиті вершки: у великій мисці змішайте високої жирності вершки, трохи цукру і залийте ванільний екстракт. Збийте на середній швидкості до пухнастого стану з жорсткими піками (2 хв). Перекладіть в кондитерський мішечок з великим відкритим зіркоподібним наконечником.

Крок - 7
08

Як тільки профітролі повністю охолонуть, заповніть їх кремом. Відріжте верхівки листкового тіста і залийте вершки всередину за допомогою кондитерського мішка, при бажанні протовкніть малину вниз в центр, потім накрийте верхівками. Посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грибний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Грибний бульйон 50 6 2 з 5 - детальніше -
Спагетті з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Спагетті з курячою грудкою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Грибний паштет - покроковий рецепт, фото 1 Грибний паштет 70 3 2 з 5 - детальніше -