Укр
Рус
Профітролі Випічка Італійська кухня

Профітролі з начинкою

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1182 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Профітролі з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чудові профітролі з начинкою, наповнені шоколадним кондитерським кремом і покриті шоколадним ганашем - відмінне частування для любителів шоколаду. Їх найкраще подавати в той же день після наповнення, щоб мати можливість насолоджуватися ніжною хрусткою текстурою заварного тіста.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Профітролі з начинкою" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи21.8 гр.
  • Калорії245 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте кондитерський крем, щоб він був готовий до того часу, коли буде готова випічка. Для цього збийте в мисці яєчні жовтки з цукром до однорідності. Додайте в миску кукурудзяний крохмаль і ще раз все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

Тепер залийте молоко в каструлю, помістіть на вогонь і доведіть до кипіння. Залийте третьою частиною гарячого молока суміш яєчних жовтків і добре перемішайте. Потім вилийте всю молочно-яєчну суміш в каструлю з молоком, що залишилося і знову відправте на плиту. Доведіть вміст до кипіння і варіть, помішуючи, до загустіння.

Крок - 2
03

Далі зніміть каструлю з вогню, додайте темний шоколад і продовжуйте помішувати, поки шоколад повністю не розтане. Вилийте утворений крем в чисту миску і дайте охолонути протягом 5 хвилин, потім додайте підтале вершкове масло і добре перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер злегка остудіть крем, накрийте харчовою плівкою, притискаючи її безпосередньо до поверхні кондитерського крему, щоб запобігти утворення кірки на його поверхні. Охолодіть до готовності для використання.

Крок - 4
05

Тепер приготуйте заварне тісто. У каструлі доведіть до кипіння молоко, воду, цукор, сіль і вершкове масло. Зніміть каструлю з вогню і відразу ж засипте в неї борошно, енергійно перемішайте вміст дерев'яною ложкою до однорідного стану.

Крок - 5
06

Потім поверніть каструлю на повільний вогонь і, помішуючи, варіть 1 або 2 хвилини, щоб усунути зайву рідину з тіста. Перекладіть тісто у велику миску і дайте трохи охолонути.

Крок - 6
07

Далі розбийте в миску курячі яйця по одному, обережно додаючи їх в тісто і перемішуючи за допомогою дерев'яної ложки або навіть міксера, до утворення гладкого, однорідного рідкого тіста.

Крок - 7
08

Надішліть підготовлене рідке тісто в кондитерський мішок, а потім видавіть невеликі профітролі на деко, викладений пергаментним папером. Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте 25-30 хвилин, поки профітролі не підрум'яняться, і не почується насичений аромат.

Крок - 8
09

Витягніть деко з духовки, уколіть зубочисткою кожну профітроліну, щоб випустити пар і відправте готову випічку на решітку, щоб охолодити. Потім розділіть остиглі профітролі навпіл.

Крок - 9
10

Далі перекладіть раніше підготовлену шоколадну начинку в кондитерський пакет з наконечником. Кожну половинку профітроліни (побільше розміру) заповніть кремом, накрийте другою половинкою (так званою шапкою).

Крок - 10
11

Далі приготуйте шоколадний ганаш. У маленьку каструлю залийте високої жирності вершки, помістіть вершки на середній вогонь на кілька хвилин, щоб нагрілися, кип'ятити необхідності немає. Потім зніміть гарячі вершки з вогню і полийте ними подрібнений в мисці шоколад. Ретельно перемішайте все, до утворення однорідної маси.

Крок - 11
12

За допомогою кондитерського мішка полийте верхівку профітролі підготовленим ганашем, викладіть красиві профітролі з начинкою на блюдо і подавайте до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вірменський шашлик - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський шашлик 40 6 3 з 5 - детальніше -
Пельмені з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені з яловичини 70 6 4 з 5 - детальніше -
Азербайджанська долма - покроковий рецепт, фото 1 Азербайджанська долма 120 4 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний фондан без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний фондан без яєць 60 2 3 з 5 - детальніше -