Укр
Рус
Печиво Випічка Американська кухня

Повітряне кокосове печиво

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

952 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Повітряне кокосове печиво - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повітряне кокосове печиво – ідеальний десерт для тих, хто любить кокоси. Готується воно з пісочного тіста з додаванням кокосової стружки і виходить крихким, хрумким і напрочуд ароматним. Хоча рецепт насамперед адресований шанувальникам кокосів, він підійде всім, хто любить побалувати себе легкою у приготуванні, але апетитною та дуже смачною випічкою до чаю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Повітряне кокосове печиво" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири26.9 гр.
  • Вуглеводи38.9 гр.
  • Калорії420 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вершкове масло вийміть із холодильника заздалегідь, щоб воно встигло розм'якшитися. Бажано використовувати його жирністю не менше 82%. У миску з маслом всипте цукрову пудру і збийте інгредієнти міксером до отримання кремової текстури.

Крок - 1
02

Яєчні жовтки акуратно відокремте від білків і відправте в цукрово-масляну суміш. Знову збийте продукти до однорідності.

Крок - 2
03

Всипте сіль та ванільний цукор. Ще раз все вимішайте міксером.

Крок - 3
04

В окремій мисці змішайте кокосову стружку з просіяним пшеничним борошном і розпушувачем.

Крок - 4
05

Суху суміш, що вийшла, відправте в масляно-яєчну і знову збийте міксером. Важливо перемішати інгредієнти до однорідності, але в жодному разі не перебити, інакше тісто вийде жорстким!

Крок - 5
06

Коли суміш стане однорідною, порціями вливайте у неї холодне молоко, щоразу перемішуючи міксером. В результаті має вийти тісто кремової консистенції.

Крок - 6
07

Викладіть його в кулінарний мішок і відсадіть на застелений пергаментом лист. Надайте печенькам форму, яка вам подобається.

Крок - 7
08

Зверху присипте заготовки сумішшю з кокосової стружки та цукрової пудри. Відправте лист з печивом в морозильну камеру на 7-8 хвилин.

Крок - 8
09

Розігрійте духовку до 165 градусів, відправте туди заготовки і випікайте 10-12 хвилин. Печиво має лише трохи зарум'янитися. Не перетримайте, інакше воно буде сухим! Готове повітряне кокосове печиво вийміть із духовки та остудіть. Це чудове доповнення до домашнього чаювання. Насолоджуйтесь!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Маршмеллоу на білках - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу на білках 45 3 3 з 5 - детальніше -
Печиво з шоколадною крихтою - покроковий рецепт, фото 1 Печиво з шоколадною крихтою 45 3 2 з 5 - детальніше -
Купати з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Купати з картоплею в духовці 55 4 3 з 5 - детальніше -
Спрінг роли овочеві - покроковий рецепт, фото 1 Спрінг роли овочеві 40 2 2 з 5 - детальніше -