Укр
Рус
Курник Випічка Французька кухня

Порційні курники

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

783 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Порційні курники - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Є багато способів приготування курника: млинцевий, з начинкою з грибів і картоплі, але класикою залишається, звісно - з м'ясною курячою начинкою. М'ясо укладають в тісто в будь-якому вигляді, використовують курячі стегна, ніжки або гомілки, але саме переважне, звичайно, куряче філе або грудка. Приготуйте порційні курники за цим рецептом і здивуєте близьких.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Порційні курники" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири6.2 гр.
  • Вуглеводи16.5 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте велику сковорідку на середньому вогні. Додайте в неї оливкову олію і нарізану дрібними кубиками курячу грудку. Приправте м'ясо сіллю і чорним перцем і обсмажуйте протягом 6-8 хвилин, періодично помішуючи, поки курка не буде прожарена.

Крок - 1
02

Перекладіть обсмажену курку в середню миску і поверніть сковороду на плиту. Зменшіть вогонь до середнього і розтопіть вершкове масло в сковороді.

Крок - 2
03

Додайте в масло подрібнену цибулю, нарізану дрібними кубиками моркву і селеру, обсмажуйте до тих пір, поки овочі не стануть м'якими і цибуля не стане прозорою, 8-10 хвилин.

Крок - 3
04

Посипте вміст сковорідки борошном, добре помішуючи, щоб не було грудочок. Додайте подрібнений часник, петрушку і чебрець, і томіть ще 2-3 хвилини, поки вони не стануть ароматними.

Крок - 4
05

Влийте в сковороду курячий бульйон і час від часу перемішуйте, поки соус не загусне, 3-5 хвилин. Потім засипте в ємність заморожений горошок і раніше присмажену курку.

Крок - 5
06

Приправте сіллю і перцем, потім влийте густі вершки. Розмішайте, щоб об'єднати вміст і варіть, поки горох не розм'якшити. Зніміть сковороду з вогню.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 190 градусів. Злегка посипте муку на чистій робочій поверхні. Викладіть на поверхню 1 лист тіста і злегка змастіть теплою водою.

Крок - 7
08

Помістіть зверху інший лист тіста і злегка посипте борошном. За допомогою качалки акуратно розкачайте тісто, щоб зв'язати 2 листи, намагаючись не зробити їх набагато тонше.

Крок - 8
09

Помістіть 12 см (або яка є невелика) металеву ємність в центр тіста і виріжте коло приблизно на 5 см більше, ніж посуд.

Крок - 9
10

Помістіть вирізаний круг з тіста в ємність, переконавшись, що він повністю притиснутий, щоб тісто прилягало до поверхні. Заповніть ємність поверх тіста курячою сумішшю.

Крок - 10
11

Розкачайте зайве тісто для пирога в велике коло. Накрийте заповнену ємність колом тіста, трохи більшим, ніж її діаметр. Стисніть краї тіста разом, а потім за допомогою ножиць обріжте зайве тісто. Обіжміть края, щоб закріпити.

Крок - 11
12

Повторіть ці дії з рештою тіста і начинкою, щоб зробити ще ємності з майбутніми курниками. Розставте порційні курники в ємностях на деку. Використовуючи маленький ніж, створіть невеликі розрізи у верхній частині пирога.

Крок - 12
13

Надішліть деко в духовку і випікайте курники близько 45 хвилин, поки верхівки не стануть темно-золотистого кольору. Дайте готовій випічці охолонути, поки ємності не стануть досить прохолодними для обробки. Щоб подати страву, помістіть тарілку зверху пирога, потім переверніть. Прикрасьте петрушкою і насолоджуйтеся.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Полуничний лікер - покроковий рецепт, фото 1 Полуничний лікер 30 1 2 з 5 - детальніше -