Укр
Рус
Пончики Випічка Французька кухня

Пончики без молока

( 4.3731 1 567 67 оцінок)

31067 - переглядів
65 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Пончики без молока - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачна випічка - приготувати легко і головне швидко! Ароматні і ситні пончики - пишні, солодкі, м'які і легкі. І основне, готуються не на молоці, а з додаванням води.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пончики без молока" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири32.5 гр.
  • Вуглеводи36.3 гр.
  • Калорії460 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вершкове масло нам потрібно в рідкому вигляді. Тому розтопіть його в мікрохвильовій печі протягом 25 секунд, але час може залежати від встановленої потужності на вашому пристрої, врахуйте це. Розтоплене вершкове масло вилийте в глибоку велику миску.

Крок - 1
02

У миску з маслом висипаючи дрібнокристалічий цукор. Якщо ви хочете більш солодкі пончики, можете насипати цукру в більшій кількості, ніж вказано в інгредієнтах. Також додайте сіль.

Крок - 2
03

Інгредієнти в мисці залийте теплою водою і гарненько перемішайте вінчиком. Звичайно ж, замість води ви можете використовувати молоко середньої жирності, але його також необхідно буде підігріти.

Крок - 3
04

До теплої суміші в миску вбийте яйце, воно повинно бути кімнатної температури, тому заздалегідь вийміть його з холодильника. Все ретельно перемішайте, поки білок і жовток повністю не з'єднаються з рідкою масою.

Крок - 4
05

До отриманої суміші додайте сухі дріжджі. Розмішайте. Накрийте миску кришкою і залиште на 10 хвилин, щоб дріжджі стали активними, ви це помітите, коли на поверхні суміші з'являться бульбашки.

Крок - 5
06

Тим часом просійте пшеничну муку, щоб наситити її киснем, що позитивно впливає на випічку і позбудеться від випадково потрапивших в неї домішок або сміття. Через 10 хвилин, коли дріжджі почали проявляти свою активність, висипте просіяне борошно в миску.

Крок - 6
07

Замісіть тісто вручну. Вимішуйте, поки всі інгредієнти не будуть зігнані в одне ціле і у вас вийде один ком. Накрийте миску кришкою і залиште тісто на 1 годину при кімнатній температурі, в місці, де немає протягів, щоб воно збільшилося в розмірі.

Крок - 7
08

Коли минув час і тісто піднялося, примніть його і вимісіть протягом 5 хвилин. Накрийте кришкою миску знову і залиште ще раз на 1 годину.

Крок - 8
09

Після закінчення часу викладіть тісто, що підійшло на робочу поверхню і присипте борошном. Трошки вимісіть, щоб воно не прилипало до рук. Сформуйте кулю. Розріжте тісто на 4 рівні частини гострим ножем.

Крок - 9
10

Потім розкачайте кожен шматок тіста, на присипаній борошном робочій поверхні до товщини приблизно 5 мм. Використовуючи круглі кондитерські форми, більшого і меншого діаметру, виріжте з тіста кільця. І залиште на 15 хвилин, щоб вони трохи піднялися.

Крок - 10
11

Поставте на плиту каструлю з товстим дном і вилийте в неї відразу все рослинне масло. Пончики повинні плавати в маслі, щоб рівномірно приготуватися. Розігрійте його на середньому вогні до температури 150 градусів. Виміряти температуру можна за допомогою спеціального кухонного термометра.

Крок - 11
12

У розігріте рослинне масло викладайте кільця тіста і готуйте з обох сторін до рум'янцю, перевертаючи пончики шумівкою.

Крок - 12
13

Підсмажені пончики присипте цукром або цукровою пудрою. Смачного.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -
Буженина - покроковий рецепт, фото 1 Буженина 80 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Закуска з лаваша з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з лаваша з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пхалі з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з буряка 55 3 3 з 5 - детальніше -
Курячі нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Курячі нагетси 50 3 3 з 5 - детальніше -