Укр
Рус
Пончики Випічка Французька кухня

Пончики з сиру

( 4.8889 4 59 9 оцінок)
1166 - переглядів
50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Пончики з сиру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чому всі говорять про те, що пишні, з ніжною хрусткою скоринкою пончики - це ласощі дитинства. Начебто дорослі не хочуть побалувати себе цією чудовою, живильною смакотою на сніданок. Пончики - це завжди смачно, швидко і зручно, до того ж, завжди є, так як варіантів рецептів безліч. Саме сьогодні мені чомусь захотілося запропонувати вам свій рецепт - пончики з сиру. Звичайно, дієтологи і прихильники правильного харчування не особливо шанують такі борошняні вироби, думаю, іноді все ж можна побалувати себе та й гостей цією смакотою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пончики з сиру" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири57.2 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії589 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте дві ємності. В одну висипте просіяне борошно і сіль. Перемішайте. Поки відставте в сторону.

Крок - 1
02

У другу розбийте яйце і додайте до нього цукровий пісок і ванільний екстракт. Перемішайте вінчиком до однорідності. До яєчної маси покладіть сир. Ретельно перемішайте, щоб яєчна маса добре з'єдналася з сиром.

Крок - 2
03

В окрему невелику ємність, можливо в чашку насипте соду і погасіть її оцтом. Акуратно перекладіть погашену соду в миску з сиром. Знову перемішайте інгредієнти вінчиком або вилкою.

Крок - 3
04

У ємність з сиром, яйцем, цукром і содою висипте змішане з сіллю борошно. Перемішайте всі складові ложкою, коли буде важко перемішувати, починайте вимішувати тісто вручну. Вимішуйте, поки воно не набуде однорідну структуру.

Крок - 4
05

Поставте на плиту широку, з високими боками сковороду, краще з товстим дном. Вилийте в неї все рослинне масло. Увімкніть середній вогонь. Масло потрібно добре розігріти, перш ніж покласти в нього тісто, інакше тісто швидко просочиться жиром і відповідно пончики вийдуть жирними.

Крок - 5
06

Поки гріється сковорода з рослинним маслом, сформуйте з тіста кульки. Скориставшись кухонним термометром, перевірте температуру масла, вона повинна бути 180 градусів. Під час смаження пончиків також контролюйте температуру. У розігріте до потрібної температури рослинне масло акуратно викладайте, щоб масло не бризнуло на руки, сирні кульки. Вони повинні плавати в маслі, це дасть можливість рівномірно приготуватися пончикам.

Крок - 6
07

У міру підсмажування пончиків, перевертайте їх шумівкою або ложкою. Смажте, поки вони не стануть рівномірного коричневого кольору з усіх боків.

Крок - 7
08

Готові пончики виймайте шумівкою і викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру.

Крок - 8
09

Потім перекладіть пончики з сиру на блюдо. У маленьке ситечко насипте трохи цукрової пудри і припорошіть пончики зверху. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Террін з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Террін з печінки 55 6 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з курки - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з курки 40 4 3 з 5 - детальніше -
Террін з курки з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Террін з курки з овочами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Закуска рафаелло з курки - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаелло з курки 45 3 3 з 5 - детальніше -