Укр
Рус
Пончики Випічка Французька кухня

Пончики з начинкою

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1138 - переглядів
95 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пончики з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пончики - це популярна випічка, яку легко приготувати, обсмаживши у великій кількості рослинного масла. Пончики зазвичай готують з начинкою, але є безліч варіантів порожніх. В якості начинки можна використовувати різноманітні варіанти: варення, згущене молоко, шоколад або приготований самостійно повітряний крем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пончики з начинкою" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири27 гр.
  • Вуглеводи27.4 гр.
  • Калорії382 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску залийте тепле молоко, засипте сухі дріжджі і трохи цукру. Потім ретельно все перемішайте, до розчинення сухих інгредієнтів і відставте хвилин на 10 в сторону.

Крок - 1
02

Потім засипте просіяне борошно в глибоку ємність, додайте сіль і добре перемішайте. Підсолене борошно відправте в миску з настояною дріжджовою масою, сюди ж розбийте по черзі курячі яйця і спочатку лопаткою, а потім руками вимісіть, до утворення тіста.

Крок - 2
03

Тепер додайте в утворене тісто вершкове масло, вимісіть, а потім викладіть тісто на присипаний борошном стіл і руками ще раз гарненько замісіть, до більш густої і гладкої консистенції. Покладіть готове тісто в миску, накрийте його харчовою плівкою або рушником і відставте бродити приблизно на годину.

Крок - 3
04

Далі відокремте курячі жовтки від білків і помістіть їх в різні миски. У миску з жовтками засипте цукор, додайте борошно і вінчиком перемішайте все, до утворення однорідної сметаноподібної суміші.

Крок - 4
05

Тепер помістіть на плиту невелику каструлю і залийте в неї молоко, додайте ваніль і на слабкому вогні доведіть вміст до кипіння.

Крок - 5
06

Потім через найдрібніше сито процідіть молоко в раніше збиту жовткову суміш, ретельно перемішайте, знову перелийте всю утворену суміш в каструлю і відправте на плиту. Варіть вміст каструлі на повільному вогні, до загусання, потім перемістіть утворену масу в форму, накрийте харчовою плівкою і залиште на час.

Крок - 6
07

Тим часом викладіть вже настояне тісто на присипану борошном поверхню, ще раз вимісіть, а потім за допомогою качалки розкачайте в великий пласт товщиною близько 1 сантиметра.

Крок - 7
08

Потім спеціальною невеликою кондитерською формочкою виріжте невеликі круглі заготовки з тіста. Покладіть заготовки в застелену папером форму для випічки, накрийте кухонним рушником і залиште на 30 хвилин в сторону.

Крок - 8
09

Далі помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї рослинне масло і закип'ятіть. Покладіть в киплячу олію підготовлені заготовки з тіста і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до збільшення їх в розмірі та утворення золотистої хрусткої скоринки.

Крок - 9
10

Викладіть обсмажені пончики на паперовий рушник для видалення зайвого жиру, а потім в кожному з допомогою гострого ножа утворіть глибокі, невеликі надрізи (для крему). Потім викачайте випічку з усіх боків в цукрі і складіть на блюдо.

Крок - 10
11

Далі в кондитерський мішок покладіть раніше приготований і вже остиглий молочний крем, а потім акуратно наповніть їм кожен викачаний в цукрі пончик. Готові пончики з начинкою викладіть на красиву тарілку, і пригощайте своїх рідних.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Прості домашні цукерки - покроковий рецепт, фото 1 Прості домашні цукерки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Консервовані помідори смачні - покроковий рецепт, фото 1 Консервовані помідори смачні 60 1 2 з 5 - детальніше -
Запечене філе індички - покроковий рецепт, фото 1 Запечене філе індички 120 4 3 з 5 - детальніше -