Укр
Рус
Пончики Випічка Французька кухня

Пончики в домашніх умовах

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

1568 - переглядів
95 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пончики в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ми обіцяємо вам, що наші «Пончики Nutella», приготовані в домашніх умовах, скрасять ваш день з широкою посмішкою і щасливим животиком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пончики в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири22.6 гр.
  • Вуглеводи44.4 гр.
  • Калорії417 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску засипте просіяне борошно, додайте цукор і трохи присоліть. Потім засипте в миску дріжджі і вінчиком ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх сухих інгредієнтів.

Крок - 1
02

Потім залийте в чашу тістоміса або кухонного комбайна високої жирності молоко, додайте розтоплене масло і трохи оливкового або рослинного.

Крок - 2
03

Далі розбийте в чашу куряче яйце, включіть прилад на середню швидкість і, підсипаючи поступово просіяне борошно, вимісити досить густе невязке тісто. Покладіть тісто в миску, промажте з усіх боків рослинним маслом, накрийте ємність харчовою плівкою і залиште хвилин на 50 настоятися.

Крок - 3
04

Після закінчення зазначеного часу викладіть настояне тісто на стіл, застелений пергаментним папером, ще трохи вимісіть, а потім розділіть на невеликі частини. Потім кожну частину руками або за допомогою качалки розкачайте в тонкий круглий корж невеликого розміру.

Крок - 4
05

Далі підготуйте спеціальну начинку-крем для майбутньої випічки. Для цього ви можете просто розтопити на паровій бані шоколад, приготувати крем з какао і вершкового масла або ж використовувати (як у нашому випадку) готову нутеллу. Отже, нутеллу помістіть в кондитерський мішок і акуратно видавіть з його допомогою в центр кожного коржика з тіста невелику кількість крему.

Крок - 5
06

Потім накрийте крем другим коржем з тіста, закріпіть краї, а потім спеціальною формою виріжте заготовку (майбутній пончик), прибравши зайве тісто.

Крок - 6
07

Покладіть підготовлені заготовки на застелене пергаментним папером деко, накрийте харчовою плівкою і залиште ще на деякий час в тепле місце. Протягом цього часу заготовки повинні трохи вирости в розмірі.

Крок - 7
08

Тепер помістіть глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і закип'ятіть. Покладіть в киплячу олію підготовлені раніше заготовки з тіста і обсмажуйте з кожного боку по 3-4 хвилини, до утворення золотої хрусткої кірки на випічці.

Крок - 8
09

Готові пончики, приготовлені в домашніх умовах, викладіть в глибоке блюдо, посипте цукровою пудрою і подавайте, трохи остудивши випічку до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Компот яблучний - покроковий рецепт, фото 1 Компот яблучний 45 1 2 з 5 - детальніше -
Риба у фритюрі - покроковий рецепт, фото 1 Риба у фритюрі 50 5 3 з 5 - детальніше -
Хрустка квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Хрустка квашена капуста 30 1 2 з 5 - детальніше -