Ми обіцяємо вам, що наші «Пончики Nutella», приготовані в домашніх умовах, скрасять ваш день з широкою посмішкою і щасливим животиком.
У велику миску засипте просіяне борошно, додайте цукор і трохи присоліть. Потім засипте в миску дріжджі і вінчиком ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх сухих інгредієнтів.
Потім залийте в чашу тістоміса або кухонного комбайна високої жирності молоко, додайте розтоплене масло і трохи оливкового або рослинного.
Далі розбийте в чашу куряче яйце, включіть прилад на середню швидкість і, підсипаючи поступово просіяне борошно, вимісити досить густе невязке тісто. Покладіть тісто в миску, промажте з усіх боків рослинним маслом, накрийте ємність харчовою плівкою і залиште хвилин на 50 настоятися.
Після закінчення зазначеного часу викладіть настояне тісто на стіл, застелений пергаментним папером, ще трохи вимісіть, а потім розділіть на невеликі частини. Потім кожну частину руками або за допомогою качалки розкачайте в тонкий круглий корж невеликого розміру.
Далі підготуйте спеціальну начинку-крем для майбутньої випічки. Для цього ви можете просто розтопити на паровій бані шоколад, приготувати крем з какао і вершкового масла або ж використовувати (як у нашому випадку) готову нутеллу. Отже, нутеллу помістіть в кондитерський мішок і акуратно видавіть з його допомогою в центр кожного коржика з тіста невелику кількість крему.
Потім накрийте крем другим коржем з тіста, закріпіть краї, а потім спеціальною формою виріжте заготовку (майбутній пончик), прибравши зайве тісто.
Покладіть підготовлені заготовки на застелене пергаментним папером деко, накрийте харчовою плівкою і залиште ще на деякий час в тепле місце. Протягом цього часу заготовки повинні трохи вирости в розмірі.
Тепер помістіть глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і закип'ятіть. Покладіть в киплячу олію підготовлені раніше заготовки з тіста і обсмажуйте з кожного боку по 3-4 хвилини, до утворення золотої хрусткої кірки на випічці.
Готові пончики, приготовлені в домашніх умовах, викладіть в глибоке блюдо, посипте цукровою пудрою і подавайте, трохи остудивши випічку до столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти