Укр
Рус
Пончики Випічка Російська кухня

Пончики

( 4.8000 4 515 15 оцінок)

3149 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Пончики - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Легкі домашні пончики з лимонною начинкою, зроблені з нуля. Немає нічого кращого, ніж теплий свіжий пончик!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пончики" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи56.8 гр.
  • Калорії347 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте дріжджі, воду, цукор, згущене молоко, сіль, кондитерський жир, курячі яйця і ваніль в мисці міксера. Засипте в миску, заздалегідь просіяне борошно і вимісіть на середній швидкості за допомогою гака для збивання, поки всі інгредієнти не змішаються.

Крок - 1
02

Повільно додавайте борошно, що залишилося до утворення хорошого тіста. Тісто має бути вологим, але не повинно прилипати до пальців або боків миски.

Крок - 2
03

Розпорошіть велику миску антипригарним розбризкувачем. Перекладіть приготоване тісто в миску, накрийте чистим кухонним рушником і дайте піднятися 1,5 години.

Крок - 3
04

Розкачайте настояне тісто на злегка посипаній борошном поверхні в круглий лист, товщиною близько 0.2 сантиметри.

Крок - 4
05

Використовуйте стакан або круглу форму для випічки печива, щоб виколоти невеликі коржі, перекочуючи тісто в міру необхідності, щоб отримати безліч пончиків і використовувати майже всі тісто. Нехай полежать коржі з тіста ще 30 хвилин.

Крок - 5
06

Тим часом нагрійте кондитерський жир у великій каструлі приблизно до 200 градусів. Поки шортенінг нагрівається, приготуйте глазур в мисці середнього розміру, збиваючи розтоплене вершкове масло, цукрову пудру, трохи солі, згущене молоко і екстракт ванілі.

Крок - 6
07

Додавайте в миску воду по 1 чайній ложці за раз, поки що утворилася маса не стане досить рідкою, щоб щось легко в неї занурити. Вона не повинна бути занадто рідкою.

Крок - 7
08

Обсмажуйте пончики в раніше розігрітому жирі до золотистого кольору, перевертаючи з боку на бік. Корисно зробити тестовий пончик, щоб переконатися, що він присмажився і всередині (наскрізь).

Крок - 8
09

Перекладіть пончики на решітку, покриту шаром паперових рушників. Дайте охолонути протягом 1-2 хвилин, потім занурте верхню частину пончика в глазур і помістіть його назад на решітку.

Крок - 9
10

Після того, як всі пончики будуть обсмажені, наповніть кондитерський мішечок лимонним джемом. Використовуючи мішечок з наконечником з широким горлом, вставте його в одну зі сторін пончиків, акуратно стискаючи, щоб заповнити великою кількістю джему лимонного на кожну випічку.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашнє ягідне вино з ягід - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє ягідне вино з ягід 30 1 2 з 5 - детальніше -
Макарони з сосисками - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з сосисками 30 4 2 з 5 - детальніше -
Грузинський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Грузинський хаш 360 5 3 з 5 - детальніше -