Укр
Рус
Закуска з помідорів Закуски Болгарська кухня

Помідори, фаршировані м’ясом, або приворотні "золоті яблука"

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1026 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Помідори, фаршировані м’ясом, або приворотні "золоті яблука" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Білоруська кухня, Кубинська кухня, Узбецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Коли літній сезон в самому розпалі, дуже добре поласувати соковитими і красивими помідорами. Можна вживати їх не тільки в салаті, а також їсти з начинкою. Пропонуємо простий і дієвий рецепт помідорів, фаршированих м'ясом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Помідори, фаршировані м’ясом, або приворотні "золоті яблука"" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири8.2 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії133 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того щоб приготувати дану страву, вам звичайно ж знадобляться помідори. Виберіть свіжі, великі і стиглі плоди. Хвостики можна не відривати, а залишити для краси. Добре вимийте помідори під краном.

Крок - 1
02

За допомогою гострого ножа зріжте у помідорів верхівки, відкладіть їх на час в сторону. Далі скористайтеся чайною ложкою і видаліть м'яку частину з насінням. Дістаньте невелику форму для запікання. Використовуйте, наприклад, скляну. Змащувати дно маслом не треба. Викладіть у форму для запікання підготовлені помідори.

Крок - 2
03

Тепер займіться фаршем. Використовуйте свинячий, але можете замінити його якимось іншим на ваш смак. Помістіть фарш в глибоку миску. Киньте сіль і чорний мелений перець.

Крок - 3
04

Цибулю і часник очистіть від лушпиння і сполосніть під проточною водою. Розріжте на кілька частин. Для того, щоб подрібнити овочі, скористайтеся блендером. У його чашу киньте шматки цибулі і часнику. Невеликий пучок петрушки ретельно помийте під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Надішліть зелень в чашу блендера до овочів.

Крок - 4
05

Закрийте чашу блендера кришкою і включіть прилад. Подрібнені овочі з зеленню перекладіть в миску зі свинячим фаршем. Все ретельно перемішайте рукою.

Крок - 5
06

Поверніться до помідорів в формі для запікання. На дно кожного овоча насипте невелику кількість сирого рису. Згодом він вбере рідину, яка буде виділятися при запіканні і за рахунок цього приготується.

Крок - 6
07

Тепер кожен помідор щільно нафаршируйте приготованим м'ясним фаршем. Зверху накрийте зрізаними раніше верхівками. Надішліть фаршировані помідори в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте протягом 45 хвилин. Готову страву дістаньте з духовки і залиште на час, щоб трохи охололо. Подавайте до столу в теплому вигляді. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Котлети з курячих грудок - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з курячих грудок 50 3 3 з 5 - детальніше -