Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Російська кухня

Полуничний маршмеллоу

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1361 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Полуничний маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Сьогодні такі ласощі, як маршмеллоу, користуються неймовірною популярністю по всьому світу. Дуже добре виглядають з гарячими напоями і в якості добавок до інших десертів. Але також існують рецепти маршмеллоу, які виробляють неймовірно смачні солодощі, від яких просто без розуму ласуни. Одним з таких вдалих варіантів є полуничний маршмеллоу. Ці смачні зефіркі виходять ніжними, повітряними і абсолютно натуральними. Ласі шматочки цього десерту припадуть до смаку дорослим і дітям, вони виходять в міру солодкими, шалено ароматними і тануть у роті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Полуничний маршмеллоу" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи50.2 гр.
  • Калорії248 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Від такого десерту з приємним полуничним смаком і ароматом будуть в захваті всі члени вашої родини. Крім всіх достоїнств полуничний маршмеллоу ще і дуже легко готується. Всього кілька нескладних завдань потрібно виконати, щоб отримати в результаті таке чудове лакомство. Спочатку в сотейник засипаємо цукор, наливаємо воду і додаємо полуничний джем. Також ви можете використовувати свіжу полуницю, перебиту в пюре.

Крок - 1
02

Змішавши ці компоненти між собою, ставимо сотейник на вогонь, щоб цукор розчинився, і суміш стала більш одноманітною. Для цього просто доводимо вміст сотейника до кипіння, а потім знімаємо з вогню. Дамо суміші трохи охолонути, а потім додамо желатин порошком і перемішуємо, поки він повністю не розчиниться.

Крок - 2
03

Далі потрібно відокремити яєчний білок від жовтка. Намагаємося зробити це акуратно, щоб ні краплі жовтка не потрапило, інакше тоді білок може не збити належним чином. Ну що ж, помістимо білок в чашу міксера або в глибоку ємність, якщо у вас ручний міксер. Збиваємо його до утворення пишної піни, а потім починаємо вводити нашу полуничну суміш.

Крок - 3
04

Перемішуємо збитий білок і полуничну масу лопаткою або вінчиком до однорідності. Це і буде суміш для маршмеллоу.

Крок - 4
05

Тепер застилаємо форму харчовою плівкою або пергаментним папером і викладемо полуничну масу. Розрівняємо лопаткою по поверхні форми або дека, а потім залишимо маршмеллоу на кілька годин. Без використання духовки або холодильника, маршмеллоу як слід застабілізірується години за 3-4, після чого можна вже готувати його до подачі.

Крок - 5
06

Для цього нарізаємо на порційні шматочки, які обвалюємо у цукровій пудрі і кукурудзяному крохмалі. Полуничний маршмеллоу виходить дуже м'яким, навіть тремтячим, але при цьому добре тримає форму, ніжний і повітряний, що тане в роті. Полуничний смак просто зводить з розуму, і така насолода обов'язково сподобається домочадцям і гостям. Простий і невигадливий рецепт допоможе вам створити на своїй кухні кондитерський виріб, який нітрохи не поступається магазинним солодощам, а навіть навпаки радує ще більше, адже десерт приготований власними руками, і до того ж без використання барвників або ароматизаторів.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли Бостон - покроковий рецепт, фото 1 Роли Бостон 80 4 4 з 5 - детальніше -
Вірменський шашлик - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський шашлик 40 6 3 з 5 - детальніше -