Полуничний лимонад з м'ятою – удосконалений рецепт класичного лимонаду з лимонів. Додавання полуниці та м'яти приносить смак напою нові, свіжі нотки і робить аромат просто неймовірним. Полуничний лимонад із м'ятою – хіт серед літніх безалкогольних напоїв. Приготуйте його і зрозумійте, що це найкращий лимонад, який ви коли-небудь куштували!
Підготуйте інгредієнти для полуничного лимонаду. Полуницю переберіть, вимийте і розріжте дрібні ягоди навпіл, а великі на четвертинки. Гілочки м'яти вимийте, просушіть і оберіть листя, тому що для лимонаду знадобляться тільки вони.
Нарізану полуницю відправте в ємність блендера. Туди ж додайте м'ятне листя. Перебийте ягоди з м'ятою блендером в однорідне пюре. Якщо немає занурювального, можете скористатися стаціонарним блендером, кухонним процесором або навіть м'ясорубкою із відповідною насадкою для соку.
Влийте в полуничне пюре лимонний сік. Можна взяти магазинний, але краще самостійно вичавити сік із лимонів, щоб він був по-справжньому натуральним та корисним.
Додайте рідкий мед. Якщо ваш мед встиг зацукруватися, трохи розтопіть його на водяній бані — і він знову стане рідким. Можна замінити мед звичайним цукром, але це не так смачно та корисно.
Перемішайте інгредієнти і відправте суміш на 1-2 години в холодильник. Після цього процідіть її через сито, щоб прибрати з лимонаду м'якуш, який не всім подобається.
У проціджений напій влийте чисту воду. Кількість регулюйте на свій смак. Перемішайте інгредієнти та знову охолодіть суміш у холодильнику.
Смачний та ароматний полуничний лимонад з м'ятою готовий. Розлийте його по келихах і прикрасьте ягодами полуниці. Вставте в келихи соломинки і насолоджуйтесь фантастичним лимонадом домашнього приготування!
Випадкові рецепти