Укр
Рус
Морозиво Десерти Корейська кухня

Полуничний конфітюр

( 4.7857 4 528 28 оцінок)

2451 - переглядів
75 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Полуничний конфітюр - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Французька кухня, Малайзійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Літо

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Полуничний конфітюр - ідеальний варіант джему. Конфітюр дуже привабливий, смачний і готується без будь-яких консервантів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Полуничний конфітюр" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи34.8 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно промийте полуницю і обсушіть її, потім обріжте головку разом з листям і наріжте полуницю на четвертинки або менші шматочки відповідно до ваших уподобань. Перекладіть нарізану полуницю в сотейник, найкраще використовуйте вок з антипригарним покриттям, додайте цукор, щіпку солі і залийте оцет, добре перемішайте все і потім включіть вогонь на слабкий вогонь. Додавання солі і оцту додасть яскравості кольору і смаку, а також допоможе продовжити термін зберігання.

Крок - 1
02

Злегка помішуйте, поки цукор повністю не розчиниться, продовжуйте готувати на повільному вогні, помішуючи через рівні проміжки часу і протягом усього процесу приготування, до цього часу суміш стане злегка водянистою. Коли полуниця розм'якшиться, розімніть її лопаткою.

Крок - 2
03

Через 10 хвилин приготування збільште полум'я до середнього. У процесі приготування цукор плавиться і зварюється, а також полуниця руйнується. Як тільки цукор розтане, він закипить і теж трохи загусне. Видаліть і викиньте піну, що утворилася зверху під час приготування.

Крок - 3
04

Після приготування протягом 45-60 хвилин перевірте готовність конфітюра, капнув на тарілку ложку його, дайте йому трохи охолонути і нахиліть тарілку. Якщо конфітюр зісковзне, значить, він рідкий і потрібно варити ще кілька хвилин, а якщо він залишиться, полуничний десерт готовий. Намагайтеся не готувати занадто багато, так як при охолодженні конфітюр загусне.

Крок - 4
05

Зберігайте конфітюр в добре простерилізованій скляній банці для збереження терміну придатності, для стерилізації налийте воду в каструлю і кип'ятіть скляну банку, ложку і щипці протягом декількох хвилин, переконайтеся, що використоване скло повинне бути жароміцним. Видаліть з киплячої води і дозвольте пару вийти - банка повністю висохне.

Крок - 5
06

Тепер відправте полуничний конфітюр в банку, ви можете заливати його, навіть якщо воно тепле, закрийте кришку і знову занурте в киплячу воду на кілька хвилин, щоб продовжити термін зберігання. Щоб зберігати конфітюр в холодильнику, дайте йому охолонути до кімнатної температури після другого занурення, і зберігайте протягом хороших 6 місяців.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тістечко бісквітне - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко бісквітне 60 4 3 з 5 - детальніше -
Крокети в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Крокети в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою з яйцем 40 1 2 з 5 - детальніше -