Укр
Рус
Торти Випічка Іспанська кухня

Полуничний торт (без випічки)

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

730 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Полуничний торт (без випічки) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Страви без випічки

опис

Жодна дієта не втримає від спокуси спробувати цей неймовірно смачний полуничний торт. Простий в приготуванні десерт без випічки для літнього чаювання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Полуничний торт (без випічки)" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири17.7 гр.
  • Вуглеводи25.2 гр.
  • Калорії283 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування основи для торта, використовуйте солодке сухе печиво без добавок і сильно виражених ароматизаторів. Ідеально підходить звичайне пісочне печиво. Викладіть його в чашу кухонного комбайна або блендера. Подрібніть до однорідної дрібної крихти. Маса повинна стати схожа на муку.

Крок - 1
02

На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопіть вершкове масло. Влийте його в чашу з печивом. Переміксуйте до однорідності.

Крок - 2
03

Приготуйте формочки для формування торта. Можна використовувати скляні, силіконові або металеві ємності будь-якої форми.

Крок - 3
04

Викладіть на дно суміш печива з маслом. Сформуйте рівний корж-основу. Гарненько ущільніть його ложкою. Накрийте ємність харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Крок - 4
05

У невелику ємність насипте желатин і залийте його гарячою водою. Перемішайте до повного розчинення загустителя. У велику глибоку миску всипте вершковий сир. Збийте міксером протягом 1 хвилини. Додайте цукрову пудру і продовжуйте міксувати 1-2 хвилини. За бажанням додайте ванільний екстракт або інший ароматизатор за смаком.

Крок - 5
06

В окремій ємності з'єднайте вершки і цукор. Збийте блендером до стійких густих піків. З'єднайте збиті вершки з вершковим сиром. Переміксуйте і додайте трохи вершків. Знову перемішайте до однорідності.

Крок - 6
07

Полуницю ретельно вимийте під проточною водою і просушіть. Вибирайте тільки щільні стиглі ягоди без пошкоджень. Видаліть хвостики і розділіть полуницю уздовж навпіл. Поставте половинки уздовж стін форми по всьому периметру. Кілька ягід покладіть на корж-основу.

Крок - 7
08

Заповніть форми вершковим кремом. Злегка потрясіть ємності, щоб позбавити десерт від можливих пустот. Накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 3 години. Акуратно витягніть десерт з форми і наріжте на порційні шматочки. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки 40 3 3 з 5 - детальніше -
Качка по-пекінськи - покроковий рецепт, фото 1 Качка по-пекінськи 90 5 3 з 5 - детальніше -
Стейк з індички в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з індички в духовці 45 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пельмені смажені - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені смажені 60 6 4 з 5 - детальніше -
Рулетики з оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з оселедця 40 3 2 з 5 - детальніше -