Укр
Рус
Чізкейк Випічка Естонська кухня

Полуничний чізкейк без випічки

( 5.0000 5 511 11 оцінок)

1413 - переглядів
70 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Полуничний чізкейк без випічки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Полуничний Чізкейк без випічки легко приготувати, не турбуючись про те, що чізкейк переварений сухим або недовареним сиром. Менше клопоту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Полуничний чізкейк без випічки" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи23.1 гр.
  • Калорії239 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У каструлю покладіть нарізану невеликими шматочками полуницю, засипте цукрову пудру, крохмаль і залийте трохи лимонного соку. Змішайте все разом і готуйте на середньому вогні, поки суміш не загусне.

Крок - 1
02

Вилийте утворену полуничну суміш в чашу блендера і збийте, до утворення більш рідкої маси. Потім за допомогою сита просійте суміш і відставте в сторону. Дайте їй повністю охолонути перед використанням.

Крок - 2
03

Помістіть галетне печиво в пакет і розбийте його качалкою (або будь-яким іншим способом за вашим вибором) в дрібну крихту. Засипте крихту в миску і додайте розтоплене вершкове масло. Змішайте, поки суміш не стане волого-піщаною.

Крок - 3
04

Висипте утворену масу з печива в форму для випічки. Щільно і рівномірно притисніть крихти до основи. Поставте форму з вмістом в морозильну камеру на 30 хвилин.

Крок - 4
05

У миску викладіть вершковий сир. Збийте за допомогою міксера кілька хвилин, поки він не стане легким і пухнастим. Додайте в сир ванільний екстракт, цукрову пудру і перемішайте до повного об'єднання інгредієнтів. Відкладіть на час в сторону.

Крок - 5
06

В іншу миску залийте збиті вершки і засипте цукрову пудру. Збийте міксером до м'яких піків.

Крок - 6
07

Вилийте збиті вершки в попередньо приготовану суміш вершкового сиру. Змішайте, поки продукти між собою не об'єднаються. Не перестарайтеся, щоб уникнути розщеплення крему.

Крок - 7
08

Розкладіть половинки полуниці навколо основи з печива в попередньо приготовану форму для випічки. Вилийте половину приготованого тіста для чізкейку в форму і рівномірно розподіліть. Залийте трохи раніше підготовленої полуничної суміші зверху і зробіть кілька випадкових завихрень.

Крок - 8
09

Вилийте інше тісто для чізкейку і рівномірно розподіліть. Намалюйте за допомогою полуничної маси певну павутину. Шпажкою прорисуйте лінії з центру назовні, а потім назовні в центр. Робіть це по черзі, щоб створити гарний дизайн.

Крок - 9
10

Охолодіть полуничний чізкейк без випічки в холодильнику не менше 12 годин або ніч, або поки чізкейк повністю не застигне. Нарешті, перед подачею налийте трохи збитих вершків з невеликою кількістю цукрової пудри по всьому контуру. Наріжте і насолоджуйтеся.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти