Полуничний Чізкейк без випічки легко приготувати, не турбуючись про те, що чізкейк переварений сухим або недовареним сиром. Менше клопоту.
У каструлю покладіть нарізану невеликими шматочками полуницю, засипте цукрову пудру, крохмаль і залийте трохи лимонного соку. Змішайте все разом і готуйте на середньому вогні, поки суміш не загусне.
Вилийте утворену полуничну суміш в чашу блендера і збийте, до утворення більш рідкої маси. Потім за допомогою сита просійте суміш і відставте в сторону. Дайте їй повністю охолонути перед використанням.
Помістіть галетне печиво в пакет і розбийте його качалкою (або будь-яким іншим способом за вашим вибором) в дрібну крихту. Засипте крихту в миску і додайте розтоплене вершкове масло. Змішайте, поки суміш не стане волого-піщаною.
Висипте утворену масу з печива в форму для випічки. Щільно і рівномірно притисніть крихти до основи. Поставте форму з вмістом в морозильну камеру на 30 хвилин.
У миску викладіть вершковий сир. Збийте за допомогою міксера кілька хвилин, поки він не стане легким і пухнастим. Додайте в сир ванільний екстракт, цукрову пудру і перемішайте до повного об'єднання інгредієнтів. Відкладіть на час в сторону.
В іншу миску залийте збиті вершки і засипте цукрову пудру. Збийте міксером до м'яких піків.
Вилийте збиті вершки в попередньо приготовану суміш вершкового сиру. Змішайте, поки продукти між собою не об'єднаються. Не перестарайтеся, щоб уникнути розщеплення крему.
Розкладіть половинки полуниці навколо основи з печива в попередньо приготовану форму для випічки. Вилийте половину приготованого тіста для чізкейку в форму і рівномірно розподіліть. Залийте трохи раніше підготовленої полуничної суміші зверху і зробіть кілька випадкових завихрень.
Вилийте інше тісто для чізкейку і рівномірно розподіліть. Намалюйте за допомогою полуничної маси певну павутину. Шпажкою прорисуйте лінії з центру назовні, а потім назовні в центр. Робіть це по черзі, щоб створити гарний дизайн.
Охолодіть полуничний чізкейк без випічки в холодильнику не менше 12 годин або ніч, або поки чізкейк повністю не застигне. Нарешті, перед подачею налийте трохи збитих вершків з невеликою кількістю цукрової пудри по всьому контуру. Наріжте і насолоджуйтеся.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти