Укр
Рус
Легкі салати Салати Українська кухня

Полунична грядка

( 4.8846 4 526 26 оцінок)

3697 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Це незвичайний салат, тому що переконання полягає в тому, що страва замінює повноцінну їжу або є закускою сама по собі. Отже, приготуйте салат Полунична грядка і вам більше не доведеться готувати щось ще, як гарнір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Полунична грядка" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи4.4 гр.
  • Калорії74 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Наріжте тофу і помістіть його в глибоку миску. Додайте в миску свіжовичавлений грейпфрутовий (або апельсиновий) і лимонний сік. Заправте оливковою олією і злегка посоліть.

Крок - 1
02

Додайте чорний мелений перець і насіння чіа. Потім додайте в миску мигдаль або подрібнені волоські горіхи (але ніхто не заважає вам використовувати обидва). Ретельно перемішайте все і залиште промаринуватися. В крайньому разі, двадцять хвилин дайте маринуватися, але якщо ви можете дати йому більше часу, то ще краще.

Крок - 2
03

Поріжте невеликими скибочками попередньо вимиту і очищену полуницю.

Крок - 3
04

У невелику сковорідку залийте кілька крапель оливкової олії і, коли вона стане гарячою, засипте в неї тофу з усім маринадом. Ви також можете використовувати більше соку апельсина, це явно залежить від ваги, яку містять фрукти. Важливим є те, що тофу повністю покривається під час маринування. Зачекайте, поки сік не вбереться, і тофу стане ще більш ароматним. Отже, обсмажте тофу, до зникнення практично всієї рідини.

Крок - 4
05

На тарілку викладіть заздалегідь вимиті і просушені зелене листя салату. Розкладіть поверх подрібнену полуницю і вимиту чорницю і, якщо хочете, навіть шматочки очищеного апельсина, щоб створити ще більший контраст з солодкістю фруктів. Це завжди залежить від смаків. У цих конкретних обставинах ніколи не буває рецепта і точної дози. Додайте більше сухофруктів, якщо любите їх. Цибуля, якщо хочете, є в деякому роді важливим компонентом, тому що вона надає гостроту (але не обов'язково).

Крок - 5
06

У маленькій мисці змішайте трохи оливкового масла, трохи лимонного сока і щедру чайну ложку гірчиці, але навіть тут, якщо хочете, ви можете експериментувати. Можна так само використовувати йогурт, що ідеально підходить для заправки салату. Отже, додайте в миску раніше підготовлений тофу після того, як він трохи охолоне, полийте приготованим соусом з масла і подавайте до столу чудовий салат Полунична грядка.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти