Укр
Рус
Салати листкові Салати Українська кухня

Полунична грядка

( 4.8846 4 526 26 оцінок)
2890 - переглядів
25 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Спробуйте - не відмовитесь! Дуже яскравий красивий салатик, завдяки шматочкам  полуниці.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Майонез 150 г.
  • Зелена цибуля 1 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Полуниця 200 г.
  • Огірок 150 г.
  • Картопля 3 шт.
  • Крабові палички 100 г.
  • Яйце 4 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Щоб салат мав рівні краї і кожен шар проглядався, необхідно використовувати роз'ємні бортики форми для випічки. По центру плоскої тарілки  розмістити бортики і першим шаром викласти кубики відвареної картоплі злегка присоливши  і змастивши майонезом.

Крок - 1
02

Дрібно нарізані крабові палички під майонезом будуть наступним рівнем.

Крок - 2
03

Натертим свіжим огірочком (підсолити) викласти ще один шар і змастити майонезом.

Крок - 3
04

Далі йдуть нарізані яйця з майонезним  прошарком. Все посипати рубаним кропом і зеленою цибулею, злегка придавлюючи  розрівняти і викласти половинки полуничок. Перед подачею на стіл зняти бортики.  

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Цветная капуста с тофу - покроковий рецепт, фото 1 Цветная капуста с тофу 40 4 2 з 5 - детальніше -
Террин из рыбы - покроковий рецепт, фото 1 Террин из рыбы 60 5 3 з 5 - детальніше -
Нуга без яиц - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без яиц 50 3 3 з 5 - детальніше -
Засолка огурцов - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огурцов 40 8 3 з 5 - детальніше -