Укр
Рус
Сухофрукти Десерти Польська кухня

Полуниця з вершками

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

931 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Полуниця з вершками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Полуниця з вершками - вишуканий десерт, легкий, витончений, елегантний та ніжний. Для цього рецепту рекомендуємо використовувати свіжі, великі та щільні ягоди полуниці, щоб вони не розвалилися під час наповнення вершковим кремом. Десерт підходить для будь-якого свята, а також романтичної вечері та ефектно виглядає на шведському столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Полуниця з вершками" (на 100 грам)

  • Білки0.6 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи16.1 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Полуницю переберіть, щоб вибрати найкрасивіші та стиглі ягоди приблизно одного розміру. Вимийте їх та просушіть. Кожну ягоду з боку кінчика надріжте хрест-навхрест майже повністю, але до кінця не розрізайте!

Крок - 1
02

Підготовлену полуницю поставте на хвостики. Якщо ягоди хитаються, зріжте основу, щоб вони стояли рівно. Пальцями акуратно розсуньте «пелюстки», що вийшли після хрестоподібного розрізання.

Крок - 2
03

Жирні вершки (бажано жирністю 35-40%) і маскарпоне або будь-який інший вершковий сир остудіть у холодильнику, оскільки перед збиванням вони повинні бути досить холодними. Інакше вершки не зіб'ються. Викладіть маскарпоне в миску та влийте вершки. Всипте цукор (кількість регулюйте на свій смак) і влийте для аромату ванільний екстракт.

Крок - 3
04

Збийте інгредієнти міксером до пишного білого крему. Починайте збивати на низькі обороти, а коли продукти добре перемішаються, збільште швидкість і збивайте до пишності і стійких піків (близько 5 хвилин).

Крок - 4
05

Крем, що вийшов, перекладіть в кондитерський мішок з підходящою насадкою (у нас зірочка).

Крок - 5
06

Обережно, щоб полуниця не розвалилася, відсадіть крем усередину розрізаних ягід. Приготовлена ​​таким чином полуниця із вершками зовні нагадує квіти. Це дуже красиво та неймовірно смачно. Подібний десерт сподобається всім, але особливо жінкам та дітям. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рататуй з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з баклажанів 70 6 3 з 5 - детальніше -
Стейк з кети - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з кети 40 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з креветок і помідор - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветок і помідор 30 2 2 з 5 - детальніше -
Засолка сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Засолка сьомги 20 1 2 з 5 - детальніше -