Укр
Рус
Сухофрукти Десерти Англійська кухня

Полуниця у шоколадній глазурі

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

955 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Полуниця у шоколадній глазурі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня, Польська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Полуниця у шоколадній глазурі - фантастичний літній десерт, легкий та освіжаючий. Шоколад та полуниця – ідеальне поєднання продуктів. Такі цукерки чудові на смак та вигляд. При цьому десерт легко та швидко готується. Як саме читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Полуниця у шоколадній глазурі" (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи16.9 гр.
  • Калорії133 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Переберіть полуницю та видаліть зіпсовану. Відібрані ягоди вимийте та просушіть. Робіть це ретельно, тому що з мокрої полуниці шоколадна глазур стіче.

Крок - 1
02

Шоколад розтопіть на водяній бані. Підійде будь-який: чорний, молочний, білий на ваш вибір. Рекомендуємо спробувати кілька варіантів із різною глазур'ю. Можна зробити навіть рожеву, додавши в білий шоколад трохи червоного барвника. Розтоплюючи шоколад, стежте, щоб він не підгорів. Для цього постарайтеся, щоб ємність із ним не торкалася води.

Крок - 2
03

Підготовлену полуницю насаджуйте на дерев'яні шпажки чи зубочистки та занурюйте у розтоплений шоколад.

Крок - 3
04

Поки глазур не схопилася, присипайте ягоди цукровим посипанням або подрібненими горіхами і викладайте на лист-решітку для просушування.

Крок - 4
05

Прикрасити полуницю можна різними способами, наприклад, зробити поверх шоколаду малюнок глазур'ю іншого кольору. Вийде дуже оригінально. Полуниця у шоколадній глазурі виглядає неймовірно ошатно та апетитно. Це чудовий десерт для літнього святкового столу або дитячої урочистості.

Крок - 5
06

Перед подачею цукерки потрібно хоча б на півгодини відправити в холодильник, щоб глазур добре схопилася і не забруднила руки. Після цього шпажки/зубочистки можна вийняти. Викладіть полуницю у шоколадній глазурі на блюдо та подавайте до столу. Від такого частування не відмовляться ні діти, ні дорослі. Насолоджуйтесь!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп місо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Суп місо з грибами 55 5 3 з 5 - детальніше -
Закуска з овочів і сиру - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з овочів і сиру 65 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Мурашник з масляним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Торт Мурашник з масляним кремом 70 4 3 з 5 - детальніше -