Ми навчимо вас готувати дивовижні і соковиті плюшки з корицею! Дотримуйтесь цього рецепту і здивуєте своїх рідних і близьких.
Для приготування тіста: залийте підігріте молоко, розбийте курячі яйця, засипте сухі дріжджі, сіль і трохи цукру, додайте просіяне борошно, топлене вершкове масло в миску і перемішайте дерев'яною ложкою або змішайте з допомогою міксера, забезпеченим насадкою, до рівномірного змішування всіх інгредієнтів.
При змішуванні вручну виверніть утворене тісто на робочу поверхню і замісіть до отримання однорідної маси, близько 5 хвилин, або, якщо в міксері, замісіть близько 3 хвилин. Перекладіть тісто в змащену олією миску, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте піднятися до тих пір, поки розмір не збільшиться вдвічі, від 90 хвилин до 2 годин.
Далі укладіть вершкове масло, засипте коричневий цукор і залийте кленовий сироп в сковорідку на середній вогонь. Томіть вміст, помішуючи, поки не розтопиться масло, і суміш не почне пузиритися. Вилийте утворену суміш в змащену маслом підготовлену форму для випічки.
Щоб приготувати начинку, змішайте коричневий цукор і корицю в окремій ємності і відкладіть на час в сторону. Підготуйте топлене масло (можна розтопити в мікрохвильовці). Переверніть підняте тісто на злегка посипану борошном поверхню і розкачайте його в прямокутник.
Розмажте розтоплене масло по всій поверхні тіста і усипте сумішшю кориці і коричневого цукру. Поверніть тісто з більш довгої сторони в рулет, а потім наріжте його на частини.
Помістіть частини рулету в підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по дну, накрийте поліетиленовою плівкою або кухонним рушником і дайте піднятися протягом години.
Розігрійте духовку до 175 градусів. Розкрийте підняті липкі булочки і запікайте їх протягом 40-45 хвилин, поки вони не придбають насичений золотисто-коричневий колір. Рекомендується охолоджувати липкі булочки протягом 15 хвилин в формі перед тим, як перевернути. Готові плюшки з корицею найкраще подавати в день їх випічки.
Випадкові рецепти