Укр
Рус
Плюшки Випічка Українська кухня

Плюшка

( 4.9545 4 522 22 оцінки)
2590 - переглядів
120 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Плюшка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ми навчимо вас готувати дивовижні і соковиті плюшки з корицею! Дотримуйтесь цього рецепту і здивуєте своїх рідних і близьких.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плюшка" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи54.2 гр.
  • Калорії343 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування тіста: залийте підігріте молоко, розбийте курячі яйця, засипте сухі дріжджі, сіль і трохи цукру, додайте просіяне борошно, топлене вершкове масло в миску і перемішайте дерев'яною ложкою або змішайте з допомогою міксера, забезпеченим насадкою, до рівномірного змішування всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

При змішуванні вручну виверніть утворене тісто на робочу поверхню і замісіть до отримання однорідної маси, близько 5 хвилин, або, якщо в міксері, замісіть близько 3 хвилин. Перекладіть тісто в змащену олією миску, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте піднятися до тих пір, поки розмір не збільшиться вдвічі, від 90 хвилин до 2 годин.

Крок - 2
03

Далі укладіть вершкове масло, засипте коричневий цукор і залийте кленовий сироп в сковорідку на середній вогонь. Томіть вміст, помішуючи, поки не розтопиться масло, і суміш не почне пузиритися. Вилийте утворену суміш в змащену маслом підготовлену форму для випічки.

Крок - 3
04

Щоб приготувати начинку, змішайте коричневий цукор і корицю в окремій ємності і відкладіть на час в сторону. Підготуйте топлене масло (можна розтопити в мікрохвильовці). Переверніть підняте тісто на злегка посипану борошном поверхню і розкачайте його в прямокутник.

Крок - 4
05

Розмажте розтоплене масло по всій поверхні тіста і усипте сумішшю кориці і коричневого цукру. Поверніть тісто з більш довгої сторони в рулет, а потім наріжте його на частини.

Крок - 5
06

Помістіть частини рулету в підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по дну, накрийте поліетиленовою плівкою або кухонним рушником і дайте піднятися протягом години.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 175 градусів. Розкрийте підняті липкі булочки і запікайте їх протягом 40-45 хвилин, поки вони не придбають насичений золотисто-коричневий колір. Рекомендується охолоджувати липкі булочки протягом 15 хвилин в формі перед тим, як перевернути. Готові плюшки з корицею найкраще подавати в день їх випічки.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка грибна з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Солянка грибна з капустою 65 5 4 з 5 - детальніше -
Штрудель класичний - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель класичний 60 3 3 з 5 - детальніше -
Воловани з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з куркою 50 3 3 з 5 - детальніше -