Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Плюшки Випічка Українська кухня

Плюшка

( 4.9545 4 522 22 оцінки)
2469 - переглядів
120 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Плюшка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ми навчимо вас готувати дивовижні і соковиті плюшки з корицею! Дотримуйтесь цього рецепту і здивуєте своїх рідних і близьких.

Інгредієнти

  • Кориця 10 г.
  • Кленовий сироп 125 мл.
  • Цукор тростинний 340 г.
  • Сіль за смаком
  • Борошно 530 г.
  • Вершкове масло 210 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 50 г.
  • Дріжджі сухі 8 г.
  • Молоко 310 мл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування тіста: залийте підігріте молоко, розбийте курячі яйця, засипте сухі дріжджі, сіль і трохи цукру, додайте просіяне борошно, топлене вершкове масло в миску і перемішайте дерев'яною ложкою або змішайте з допомогою міксера, забезпеченим насадкою, до рівномірного змішування всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

При змішуванні вручну виверніть утворене тісто на робочу поверхню і замісіть до отримання однорідної маси, близько 5 хвилин, або, якщо в міксері, замісіть близько 3 хвилин. Перекладіть тісто в змащену олією миску, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте піднятися до тих пір, поки розмір не збільшиться вдвічі, від 90 хвилин до 2 годин.

Крок - 2
03

Далі укладіть вершкове масло, засипте коричневий цукор і залийте кленовий сироп в сковорідку на середній вогонь. Томіть вміст, помішуючи, поки не розтопиться масло, і суміш не почне пузиритися. Вилийте утворену суміш в змащену маслом підготовлену форму для випічки.

Крок - 3
04

Щоб приготувати начинку, змішайте коричневий цукор і корицю в окремій ємності і відкладіть на час в сторону. Підготуйте топлене масло (можна розтопити в мікрохвильовці). Переверніть підняте тісто на злегка посипану борошном поверхню і розкачайте його в прямокутник.

Крок - 4
05

Розмажте розтоплене масло по всій поверхні тіста і усипте сумішшю кориці і коричневого цукру. Поверніть тісто з більш довгої сторони в рулет, а потім наріжте його на частини.

Крок - 5
06

Помістіть частини рулету в підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по дну, накрийте поліетиленовою плівкою або кухонним рушником і дайте піднятися протягом години.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 175 градусів. Розкрийте підняті липкі булочки і запікайте їх протягом 40-45 хвилин, поки вони не придбають насичений золотисто-коричневий колір. Рекомендується охолоджувати липкі булочки протягом 15 хвилин в формі перед тим, як перевернути. Готові плюшки з корицею найкраще подавати в день їх випічки.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Классическая шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Классическая шаурма 55 2 3 з 5 - детальніше -
Роллы с креветками - покроковий рецепт, фото 1 Роллы с креветками 60 2 3 з 5 - детальніше -
Пицца 4 сыра - покроковий рецепт, фото 1 Пицца 4 сыра 60 3 3 з 5 - детальніше -
Сабайон с савоярди - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон с савоярди 50 3 3 з 5 - детальніше -