Укр
Рус
Плюшки Випічка Російська кухня

Плюшка з готового тіста

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1702 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Плюшка з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачна, солодка, запашна випічка завжди в фаворі на святах, та й не тільки. Спробуйте приготувати плюшки з готового тіста, на що у вас піде мінімум часу, сил і продуктів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плюшка з готового тіста" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи57.7 гр.
  • Калорії383 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підійдіть відповідально до вибору готового дріжджового тіста. Перевірте, щоб упаковка була герметично-упакованою і непошкодженою, тісто всередині упаковки має вільно рухатися, не прилипати до упаковки, термін придатності - зі свіжої продукції, завжди виходить якісна випічка. Перш ніж щось випікати, тісто потрібно розморозити. Вийміть його з упаковки. Покладіть тісто на дошку і залиште при кімнатній температурі на деякий час.

Крок - 1
02

Коли тісто розтануло, можете приступати до подальших процесів. У невелику ємність помістіть: цукровий пісок білого кольору, мелену корицю і коричневий цукор. Перемішайте солодкі й ароматні інгредієнти до повного їх змішування.

Крок - 2
03

На чисту і суху робочу поверхню насипте приблизно третю частину цукрової суміші. Розгорніть плат тіста і розкладіть його на посипану цукром робочу поверхню і розкачайте його приблизно до товщини 3 міліметри, зберігши форму прямокутника. Чим тонше ви розкотите тісто, тим більше шарів буде мати плюшка.

Крок - 3
04

Зверху посипте тісто, щедрою кількістю цукрової суміші, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні. Візьміть качалку і прокатайте трохи по тісту, щоб цукрова суміш вдавилася в м'яке тісто. Таким чином, під час випікання цукрові крупинки не будуть обсипатися.

Крок - 4
05

Тепер починайте складати тісто. Загорніть спочатку край, ближній до вас, від себе на 2 сантиметри. Потім загорніть дальній край, також на 2 сантиметри на себе. Продовжуйте скачувати тісто рулетом, по черзі - то з одного краю, то з іншого, поки вони не зустрінуться на середині.

Крок - 5
06

Якщо необхідно з'єднайте рулети, змастивши їх збитим яйцем. Одержаний подвійний рулет розріжте на шматочки однакового розміру, за зовнішнім виглядом вони будуть схожі на сердечка. Нарізане тісто викладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте в духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів, або до тих пір поки плюшки не стануть коричневого кольору.

Крок - 6
07

Рум'яні плюшки з готового тіста подавайте до чаю. Приємного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ватрушка з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушка з сиром 120 4 3 з 5 - детальніше -
Вітамінний салат - покроковий рецепт, фото 1 Вітамінний салат 35 3 2 з 5 - детальніше -
Макарони з соусом бешамель - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з соусом бешамель 40 3 3 з 5 - детальніше -