Укр
Рус
Плюшки Випічка Французька кухня

Плюшка з цукром

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

3300 - переглядів
110 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Плюшка з цукром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Не пропустіть можливість насолодитися смачною випічкою рясно притрушену цукром, вам сподобається в ній все. Простий і зручний спосіб приготувати ситну і ароматну плюшку з цукром для вашої родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плюшка з цукром" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи50.3 гр.
  • Калорії304 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску засипте просіяне борошно і утворіть невелике заглиблення (так званий колодязь). Тепер залийте в поглиблення тепле молоко (краще, якщо домашнє) високої жирності, додайте екстракт ванілі і засипте цукор.

Крок - 1
02

Далі розкришіть руками в молоко свіжі або сухі дріжджі і з допомогою кухонного лопатки добре все перемішайте, не захоплюючи борошно з боків.

Крок - 2
03

Потім в невелику ємність розбийте куряче яйце і ретельно його збовтайте. Влийте яєчну суміш в поглиблення до інших продуктів, додайте трохи рослинного або оливкового масла і ще раз все добре перемішайте, вже зібравши борошно з усіх боків ємності і утворивши певну густу масу.

Крок - 3
04

Потім додайте в миску цедру лимона, перемішайте, викладіть масу, що утворилася на присипаний борошном стіл і ретельно вимісіть, до утворення густого щільного тіста. Готове тісто покладіть в рясно змащену олією миску, накрийте кришкою і помістіть в тепле місце приблизно на годину.

Крок - 4
05

Тепер розкачайте настояне тісто в так звану ковбаску, а потім розділіть її на невеликі, рівномірні частини. Потім кожну частину скачайте спочатку в невелику кульку, а потім за допомогою качалки розкачайте в тонкий корж.

Крок - 5
06

Далі рясно потрусіть кожен коржик цукром, а потім загорніть в тонкий рулетик. Тепер загорніть рулет, скріпивши краї, і розріжте гострим ножем посередині. Виверніть розрізаний шматочок тіста, утворивши своєрідне сердечко (майбутню плюшку).

Крок - 6
07

Складіть підготовлені сердечка з тіста на застелений пергаментним папером деко, змастіть кожну випічку заздалегідь збитим яєчним жовтком і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин, залежить від індивідуальності плити.

Крок - 7
08

Готові рум'яні булочки з цукром викладіть на гарне блюдо, заваріть смачний і ароматний чай і приступайте швидше до чаювання.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети свинячі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска помідори з моцарелою - покроковий рецепт, фото 1 Закуска помідори з моцарелою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Горбуша, запечена з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Горбуша, запечена з помідорами 45 3 3 з 5 - детальніше -