Укр
Рус
Плов Другі страви Узбецька кухня

Плов зі свининою

( 4.9714 4 535 35 оцінок)

3430 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную свій рецепт оригінального, ситного і смачного плову зі свинини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плов зі свининою" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи15.3 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику сковорідку помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Засипте в гарячу сковороду попередньо очищений від лушпиння і на обробній дошці дрібно нарізаний часник (можна пропустити через чеснокодавку), перемішайте і обсмажуйте близько 2 хвилин.

Крок - 1
02

Потім промийте під проточною водою свинину, на кухонній дошці наріжте невеликими кубиками, а потім відправте в сковорідку до ароматного часнику. Смажте, постійно мішаючи, вміст сковороди, до зникнення почервоніння в м'ясі, близько 7 хвилин.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння цибулю, наріжте тонкими півкільцями і відправте в сковороду до м'яса. Зменшіть до мінімуму вогонь і продовжуйте обсмажувати все, періодично мішаючи.

Крок - 3
04

Потім очистіть від шкірки молоду моркву і на обробній дошці наріжте тонкою соломкою. Надішліть подрібнену моркву в сковорідку до решти інгредієнтів, перемішайте і обсмажуйте все, до розм'якшення овочів.

Крок - 4
05

Далі залийте в сковороду трохи води, приправте вміст сухою куркумою і каррі, додайте лавровий лист, посипте сухим часником і червоним перцем чилі. Потім добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і все перемішайте. Покладіть в центр сковороди головку неочищеного часнику, накрийте ємність кришкою і залиште томитися на 25 хвилин.

Крок - 5
06

А тим часом помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї воду і доведіть до кипіння. Засипте в окріп, попередньо вимочений у холодній воді (або спеціальний пропарений) довгозернистий рис і відварюйте до повної готовності, близько 15 хвилин. Відварений рис пересипте в сковорідку до решти протушкованих продуктів, ретельно перемішайте все, протоміть ще кілька хвилин і зніміть ємність з вогню.

Крок - 6
07

Готовий рис зі свининою викладіть на сервірувальу тарілку, прикрасьте раніше протушкованою головкою часнику і подавайте страву гарячою до обіднього столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Салат на свято і кожен день - покроковий рецепт, фото 1 Салат на свято і кожен день 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Сирний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сирний 40 3 3 з 5 - детальніше -
Плов зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свинини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Пюре з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з молоком 35 4 2 з 5 - детальніше -
Повидло зі смородини на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Повидло зі смородини на зиму 45 1 2 з 5 - детальніше -