Укр
Рус
Плов Другі страви Узбецька кухня

Плов зі свининою

( 4.9730 4 537 37 оцінок)

4489 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную свій рецепт оригінального, ситного і смачного плову зі свинини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плов зі свининою" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи15.3 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику сковорідку помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Засипте в гарячу сковороду попередньо очищений від лушпиння і на обробній дошці дрібно нарізаний часник (можна пропустити через чеснокодавку), перемішайте і обсмажуйте близько 2 хвилин.

Крок - 1
02

Потім промийте під проточною водою свинину, на кухонній дошці наріжте невеликими кубиками, а потім відправте в сковорідку до ароматного часнику. Смажте, постійно мішаючи, вміст сковороди, до зникнення почервоніння в м'ясі, близько 7 хвилин.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння цибулю, наріжте тонкими півкільцями і відправте в сковороду до м'яса. Зменшіть до мінімуму вогонь і продовжуйте обсмажувати все, періодично мішаючи.

Крок - 3
04

Потім очистіть від шкірки молоду моркву і на обробній дошці наріжте тонкою соломкою. Надішліть подрібнену моркву в сковорідку до решти інгредієнтів, перемішайте і обсмажуйте все, до розм'якшення овочів.

Крок - 4
05

Далі залийте в сковороду трохи води, приправте вміст сухою куркумою і каррі, додайте лавровий лист, посипте сухим часником і червоним перцем чилі. Потім добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і все перемішайте. Покладіть в центр сковороди головку неочищеного часнику, накрийте ємність кришкою і залиште томитися на 25 хвилин.

Крок - 5
06

А тим часом помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї воду і доведіть до кипіння. Засипте в окріп, попередньо вимочений у холодній воді (або спеціальний пропарений) довгозернистий рис і відварюйте до повної готовності, близько 15 хвилин. Відварений рис пересипте в сковорідку до решти протушкованих продуктів, ретельно перемішайте все, протоміть ще кілька хвилин і зніміть ємність з вогню.

Крок - 6
07

Готовий рис зі свининою викладіть на сервірувальу тарілку, прикрасьте раніше протушкованою головкою часнику і подавайте страву гарячою до обіднього столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре гарбузовий з каррі 20 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з капустою 50 5 4 з 5 - детальніше -
Малосольні огірки за 5 хвилин - покроковий рецепт, фото 1 Малосольні огірки за 5 хвилин 15 1 2 з 5 - детальніше -
Стейк горбуші смажений - покроковий рецепт, фото 1 Стейк горбуші смажений 35 2 2 з 5 - детальніше -
Локшина вок - покроковий рецепт, фото 1 Локшина вок 45 3 2 з 5 - детальніше -