Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Плов зі свининою

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
60 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную свій рецепт оригінального, ситного і смачного плову зі свинини.

Інгредієнти

Барбарис7 шт.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Часник3 зуб.
Масло рослинне100 мл.
Вода2 скл.
Рис пропарений1 скл.
Морква2 шт.
Цибуля1 шт.
Свинина400 г.

Покроковий рецепт

01

М'ясо нарізають на шматочки, брусочками моркву, цибулю  дрібно. Промивається рис до прозорої води приблизно 5-6 разів. Очищається часник з відрізаною нижньою частиною, і знадобиться також барбарис.

Крок - 1
02

Свиняче м'ясо обсмажується в казані або каструлі з товстим дном, постійно помішуючи, до утворення скоринки. При цьому весь сік повинен випаруватися. Потім в  м'ясо  додається вода, щоб повністю його покрити і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь і тушкувати півгодини.

Крок - 2
03

Коли м'ясо протушкувалось,  додається морква, цибуля і пасирується протягом п'яти хвилин на тихому вогні з періодичним помішуванням.

Крок - 3
04

Потім викладається рис, додається вода, все це солиться, доводиться до кипіння і накривається кришкою, на маленькому вогні  і готується приблизно півгодини.

Крок - 4
05

В кінці встромляється часник відрізаною частиною вниз і барбарис, накривається кришкою і дотушковується 10 хв. Після цього слід  дати плову настоятися протягом 20 хв.

Крок - 5

Оцінити рецепт