Укр
Рус
Поділитися

Плов зі свининою

(4.663 оцінки)
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1

опис

Пропоную свій рецепт оригінального, ситного і смачного плову зі свинини.

Інгредієнти

Барбарис7 шт.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Часник3 зуб.
Масло рослинне100 мл.
Вода2 скл.
Рис пропарений1 скл.
Морква2 шт.
Цибуля1 шт.
Свинина400 г.
01

М'ясо нарізають на шматочки, брусочками моркву, цибулю  дрібно. Промивається рис до прозорої води приблизно 5-6 разів. Очищається часник з відрізаною нижньою частиною, і знадобиться також барбарис.

Шаг - 1
02

Свиняче м'ясо обсмажується в казані або каструлі з товстим дном, постійно помішуючи, до утворення скоринки. При цьому весь сік повинен випаруватися. Потім в  м'ясо  додається вода, щоб повністю його покрити і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь і тушкувати півгодини.

Шаг - 2
03

Коли м'ясо протушкувалось,  додається морква, цибуля і пасирується протягом п'яти хвилин на тихому вогні з періодичним помішуванням.

Шаг - 3
04

Потім викладається рис, додається вода, все це солиться, доводиться до кипіння і накривається кришкою, на маленькому вогні  і готується приблизно півгодини.

Шаг - 4
05

В кінці встромляється часник відрізаною частиною вниз і барбарис, накривається кришкою і дотушковується 10 хв. Після цього слід  дати плову настоятися протягом 20 хв.

Шаг - 5

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: