Укр
Рус
Плов Другі страви Турецька кухня

Плов зі свининою в казані

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

3234 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Плов зі свининою в казані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Турецька кухня, Азербайджанська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

Посуд: В казані

опис

Швидкий рецепт приготування російського плову зі свининою в казані. Плов - це російська рисова страва з м'ясом і овочами. Плов може бути швидко і легко приготований будь-яким за цим рецептом. Спробуйте самі, і вам сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плов зі свининою в казані" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи14.1 гр.
  • Калорії204 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку промийте свинячу вирізку холодною водою і промокніть паперовим рушником. Поріжте м'ясо на невеликого розміру шматочки і притрусіть сухим кмином і коріандром. Залиште свинину постояти близько 10 хвилин.

Крок - 1
02

Помістіть великий казан на плиту, налийте в нього рослинне масло і добре прогрійте. Покладіть в казан свинину і обсмажте, постійно помішуючи, до золотистого.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її невеликими кубиками. Засипте нарізану цибулю в казан до м'яса, перемішайте і продовжуйте смажити, до розм'якшення овоча.

Крок - 3
04

Тепер очистіть від шкірки моркву і на кухонній дошці наріжте її дрібними квадратами. Надішліть подрібнену моркву так само в казан до решти інгредієнтів і, помішуючи, обсмажуйте вміст ще близько 4 хвилин.

Крок - 4
05

Додайте в казан спеції, за смаком (шафран, кмин, коріандр, чорний мелений перець), засипте сіль і добре перемішайте. Потім залийте вміст казана водою, добре перемішайте і варіть все близько 35-40 хвилин із закритою кришкою ємності на середньому вогні.

Крок - 5
06

Далі засипте в казан, попередньо промитий довгозернистий рис або спеціальний для плову (також родзинки, якщо хочете) до м'яса, не розмішуйте, просто рівномірно розподіліть рис по м'ясу.

Крок - 6
07

Тепер залийте вміст казана водою, покладіть цибулину часнику (не очищаючи) в центр, приправте сіллю, і варіть з закритою кришкою, поки рис не поглине всю воду.

Крок - 7
08

Далі обережно перемішайте зварений рис з м'ясом і овочами, усунувши часник (він уже зробив свою справу). Розкладіть готовий плов зі свининою в красиві тарілки і подавайте до обіднього столу з солоним огірком або томатним салатом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Лимонний тонізуючий напій - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний тонізуючий напій 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тефтелі в духовці з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в духовці з підливою 65 6 3 з 5 - детальніше -
Грузинський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Грузинський хаш 360 5 3 з 5 - детальніше -
Сабайон соус - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон соус 30 1 2 з 5 - детальніше -