Укр
Рус
Плов Другі страви Турецька кухня

Плов зі свинини

( 4.9474 4 519 19 оцінок)

2592 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Плов зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Турецька кухня, Азербайджанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Плов зі свинини - універсальна страва, що підходить як для обіду, так і для вечері. Існує безліч способів приготувати плов зі свинини. Вибирайте наш рецепт і радуйте своїх гостей і домочадців смачною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плов зі свинини" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи33.4 гр.
  • Калорії279 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте під проточною водою свинячу вирізку, наріжте її на великі скибочки, а потім просушіть паперовим рушником і наріжте м'ясо соломкою або невеликими шматочками.

Крок - 1
02

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і добре прогрійте на сильному вогні. Засипте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Обсмажуйте цибулю, постійно мішаючи, до золотистого кольору і м'якості. Зніміть з вогню і перенесіть обсмажену цибулю в велику миску.

Крок - 2
03

Розігрійте ще трохи олії в тій же сковороді, покладіть в неї нарізану свинину і на сильному вогні готуйте її протягом 2-3 хвилин або до готовності (утворення легкої золотистої скоринки на м'ясі).

Крок - 3
04

Перекладіть обсмажену свинину (зливши і викинувши рідину з м'яса) в ту ж миску, що і цибуля або в окрему ємність до подальшого використання.

Крок - 4
05

Нагрійте ще трохи олії в тій же сковороді на сильному вогні. Засипте в неї попередньо очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник, обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковороду раніше присмажене м'ясо, засипте попередньо приварений до напівготовності білий рис. На цьому етапі посоліть вміст сковороди, трохи посипте цукром і приправте білим меленим перцем. Добре перемішайте все і готуйте близько 3 хвилин.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковорідку соєвий соус, рибний соус і раніше обсмажену ріпчасту цибулю. Смажте вміст протягом 1-2 хвилини або до тих пір, поки продукти в сковороді добре не змішаються.

Крок - 7
08

Тепер додайте в сковорідку попередньо вимиті і нарізані невеликими кубиками помідори. Засипте дрібно нашатковану зелену цибулю, перемішайте, протомитіть вміст ще кілька хвилин і зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 8
09

Перекладіть плов зі свинини на блюдо і подавайте з рибним соусом, часточками лайма і стеблами зеленої цибулі. Додайте свіжі помідори і часточки огірка за бажанням.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Салат Миттєвий - покроковий рецепт, фото 1 Салат Миттєвий 20 4 2 з 5 - детальніше -
Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуком 40 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кесаділья з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья з куркою 65 6 3 з 5 - детальніше -
Хліб білий - покроковий рецепт, фото 1 Хліб білий 65 1 3 з 5 - детальніше -