Укр
Рус
Плов Другі страви Українська кухня

Плов в мультиварці

( 4.7143 4 514 14 оцінок)

2872 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Плов в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Азербайджанська кухня, Татарська кухня, Турецька кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Як створити апетитний розсипчастий плов в мультиварці. Тут ви знайдете відмінний рецепт смачного плову зі свининою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Плов в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи21.2 гр.
  • Калорії239 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування плову в мультиварці не складе вам великої праці, крім того, що вам необхідно підготувати овочі. Очистіть моркву середнього розміру і великі ріпчасті цибулини. Сполосніть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці. Увімкніть мультиварку. Встановіть програму "смаження" на 25 хвилин.

Крок - 1
02

У чашу мультиварки влийте рослинне масло. Дайте йому час розігрітися. Потім висипте нарізану цибулю. Не закриваючи кришку мультиварки, обсмажуйте цибулю, періодично помішуючи, до м'якого стану. (Між періодами помішування промийте рис, поки вода не буде прозорою).

Крок - 2
03

До м'якої цибулі покладіть натерту моркву (за бажанням можна її нарізати соломкою, розрізавши її спочатку на пластини вздовж, а потім нарізати поперек) і продовжуйте готувати разом з цибулею близько 3-4 хвилини, не забуваючи перемішувати овочі лопаткою або поки вони не стануть красивого рум'яного кольору .

Крок - 3
04

Свиняче м'ясо промийте водою. Наріжте на шматочки зручного вам розміру. Якщо ви використовуєте м'ясо заморожене, ви можете нарізати його, не чекаючи, поки воно повністю відтане. Потім покладіть його на серветку, щоб воно віддало вологу.

Крок - 4
05

Лопаткою, в чаші мультиварки, відсуньте в одну сторону овочі. На вільну частину покладіть м'ясо. Обсмажте, перемішуючи, поки воно не змінить колір. Потім змішайте з цибулею і морквою. Готуйте до сигналу.

Крок - 5
06

До обсмажених овочів і свинячого м'яса покладіть цілком зубки часнику, маленький перець чилі. Висипте промитий рис і розрівняйте його по всій поверхні. Приправте рис куркумою, яка дасть плову приємного жовтуватого кольору, додайте сіль, зіру, лавровий лист, нарізаний чорнослив, родзинки.

Крок - 6
07

Залийте всі інгредієнти водою. При режимі готування "Плов", води необхідно додавати з розрахунку рис-вода або 1: 1. Перемішайте вміст мультиварки. Закрийте кришку і встановіть програму "Плов" або "Рис" на 55-60 хвилин. Після того як прозвучить сигнал закінчення приготування, відкрийте мультиварку. Перемішайте плов. Смачний, з розсипчастим рисом і м'якими шматочками плов подайте всій сім'ї гарячим. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Тісто для домашньої локшини - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для домашньої локшини 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейк з сьомги на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги на сковороді 35 1 2 з 5 - детальніше -
Булочка з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Булочка з сиром 60 3 3 з 5 - детальніше -
Банановий кекс в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Банановий кекс в духовці 70 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг зі шпинатом 65 4 3 з 5 - детальніше -