Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піцца на сковороді

( 4.7813 4 532 32 оцінки)

3066 - переглядів
20 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Не завжди є можливість готувати складні страви. Приголомшливо простий рецепт піци на сковороді.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піцца на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири8.3 гр.
  • Вуглеводи18.3 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати тісто в глибоку миску засипте просіяне борошно, додайте сухі дріжджі, цукор, трохи присоліть і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх сипучих інгредієнтів.

Крок - 1
02

Потім, постійно заливаючи в миску тепле молоко, замісіть досить густе, але пластичне тісто. Тепер полийте тісто оливковою олією і ще раз добре вимісіть, до більш гладкого стану. Потім загорніть тісто в кулю, змастіть ще раз маслом, укладіть в миску, накрийте харчовою плівкою і відправте в тепле місце.

Крок - 2
03

Тісто в мисці має зрости в два рази. Тоді ще трохи його помісіть і розділіть на дві однакові частини.

Крок - 3
04

Одну частину тіста викладіть на сковорідку і рівномірно розподіліть по всьому дну ємності, утворивши тонкий корж. Проткніть утворений шар з тіста по усьому периметру виделкою, створюючи невеликі проколи.

Крок - 4
05

Потім відправте сковорідку з коржем на плиту і на середньому вогні запікайте по обидва боки по кілька хвилин перевертаючи. Далі, залишивши випечений корж з тіста в сковорідці, залиште його охолодитися до кімнатної температури.

Крок - 5
06

Потім рясно промажте остигнулий корж з тіста томатним соусом або кетчупом. Зверху притрусіть, по всьому периметру, заздалегідь натертою на крупній тертці моцарелою.

Крок - 6
07

Далі покрийте сир, щільно уклавши один до одного, тонкими кільцями попередньо відварених сосисок.

Крок - 7
08

Далі помийте проточною водою помідор, просушіть і на обробної дошки наріжте його тонкою соломкою. Покладіть часточки помідора на шар сосисок. Додайте так само попередньо очищений і порізаний соломкою болгарський перець.

Крок - 8
09

Потім покладіть заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями червону цибулю і знову потрусіть все натертою моцарелою. Потім викладіть часточки сосисок, знову трохи перцю, помідори і цибулю.

Крок - 9
10

Далі викладіть порізані тонкими кільцями оливки (обов'язково без кісточок), посипте все сухим орегано, червоним перцем чилі, приперчіть чорним меленим перцем і відправте сковорідку на вогонь. Повторіть весь процес приготування з другою частиною тіста.

Крок - 10
11

Накрийте ємність кришкою, і випікайте страву на середньому вогні близько 10-12 хвилин. Потім розріжте готову піцу на сковороді з допомогою спеціального ножа порційно і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яйця фаршировані шпротами - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані шпротами 35 3 2 з 5 - детальніше -
Лаваш з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш з тунцем 40 2 2 з 5 - детальніше -
Форель смажена - покроковий рецепт, фото 1 Форель смажена 45 3 3 з 5 - детальніше -