Приєднуйтесь до нас і скористайтеся швидким і легким рецептом пісочного торта з повидлом під назвою "Лакомка", який включає в себе ароматне домашнє сливове повидло.
Для початку включіть на розігрів духовку до 200 градусів. Перемішайте у великій мисці просіяне борошно, коричневий цукор і сіль. Залийте в миску попередньо розтоплене вершкове масло і знову все ретельно перемішайте, поки не утвориться густа маса.
Змастіть квадратну форму для випічки вершковим або рослинним маслом. Накрийте пергаментом, залишаючи приблизно 2-сантиметровий звис з двох сторін. Знову змастіть рясно вершковим маслом. Збийте заздалегідь просіяне борошно, розпушувач для тіста і сіль в середній мисці.
Потім покладіть в чашу міксера, а далі збийте вершкове масло з цукровою пудрою або цукром на середній швидкості до легкого і пухнастого стану, близько 2 хвилин.
Додайте в чашу курячі яйця, по одному, збиваючи, щоб добре об'єднати після кожного. Зменшіть швидкість до низької і додайте в чашу, раніше підготовлену суміш борошна в 3 етапи, чергуючи з 2 додатками теплого молока. Збивайте до повного змішування інгредієнтів, зскрібаючи вміст зі стін ємності при необхідності.
Перекладіть утворене тісто в раніше підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. За допомогою кухонної лопатки можна акуратно розгладити тісто.
Зверху на тісто викладіть, рівномірно розподіливши, повидло (можете вибрати будь-який за своїм смаком). Далі рясно посипте зверху повидла, стискаючи руками, щоб створити великі грудки, раніше підготовлену суміш борошна і коричневого цукру.
Надішліть форму для випічки з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте, поки зубочистка, вставлена в центр випічки, не вийде чистою, від 45 до 50 хвилин. Дайте готовій випічці охолонути на спеціальній решітці близько 20 хвилин. Пісочний торт з повидлом "Лакомка" розріжте гострим ножем на невеликі шматочки і подавайте до святкового або обіднього столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти