Укр
Рус
Торти Випічка Румунська кухня

Пісочний торт з повидлом "Лакомка"

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1095 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пісочний торт з повидлом "Лакомка" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приєднуйтесь до нас і скористайтеся швидким і легким рецептом пісочного торта з повидлом під назвою "Лакомка", який включає в себе ароматне домашнє сливове повидло.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пісочний торт з повидлом "Лакомка"" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири10.4 гр.
  • Вуглеводи55 гр.
  • Калорії330 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку включіть на розігрів духовку до 200 градусів. Перемішайте у великій мисці просіяне борошно, коричневий цукор і сіль. Залийте в миску попередньо розтоплене вершкове масло і знову все ретельно перемішайте, поки не утвориться густа маса.

Крок - 1
02

Змастіть квадратну форму для випічки вершковим або рослинним маслом. Накрийте пергаментом, залишаючи приблизно 2-сантиметровий звис з двох сторін. Знову змастіть рясно вершковим маслом. Збийте заздалегідь просіяне борошно, розпушувач для тіста і сіль в середній мисці.

Крок - 2
03

Потім покладіть в чашу міксера, а далі збийте вершкове масло з цукровою пудрою або цукром на середній швидкості до легкого і пухнастого стану, близько 2 хвилин.

Крок - 3
04

Додайте в чашу курячі яйця, по одному, збиваючи, щоб добре об'єднати після кожного. Зменшіть швидкість до низької і додайте в чашу, раніше підготовлену суміш борошна в 3 етапи, чергуючи з 2 додатками теплого молока. Збивайте до повного змішування інгредієнтів, зскрібаючи вміст зі стін ємності при необхідності.

Крок - 4
05

Перекладіть утворене тісто в раніше підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. За допомогою кухонної лопатки можна акуратно розгладити тісто.

Крок - 5
06

Зверху на тісто викладіть, рівномірно розподіливши, повидло (можете вибрати будь-який за своїм смаком). Далі рясно посипте зверху повидла, стискаючи руками, щоб створити великі грудки, раніше підготовлену суміш борошна і коричневого цукру.

Крок - 6
07

Надішліть форму для випічки з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте, поки зубочистка, вставлена ​​в центр випічки, не вийде чистою, від 45 до 50 хвилин. Дайте готовій випічці охолонути на спеціальній решітці близько 20 хвилин. Пісочний торт з повидлом "Лакомка" розріжте гострим ножем на невеликі шматочки і подавайте до святкового або обіднього столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Чорний принц - покроковий рецепт, фото 1 Торт Чорний принц 60 7 3 з 5 - детальніше -
Маринований солодкий перець - покроковий рецепт, фото 1 Маринований солодкий перець 60 1 3 з 5 - детальніше -
Юшка з коропа - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з коропа 60 6 2 з 5 - детальніше -
Биточки з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з яловичини 40 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Макарони з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з ковбасою 45 6 2 з 5 - детальніше -
Овочеве рагу з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу з куркою 75 6 4 з 5 - детальніше -