Укр
Рус
Печиво Випічка Грузинська кухня

Пісочне печиво з варенням

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1001 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пісочне печиво з варенням - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це пісочне печиво з варенням дуже легко зробити! Вам потрібно лише кілька інгредієнтів, які, ймовірно, вже є. Особливо печиво смачно з чашкою чаю в другій половині дня, воно так добре пахне і має такий смак, що ви продовжуєте тягнутися до ще одного.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пісочне печиво з варенням" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи58.9 гр.
  • Калорії441 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій мисці збийте борошно, кукурудзяний крохмаль і сіль разом і відставте в сторону.

Крок - 1
02

Збийте міксером або кухонним вінчиком трохи підтале вершкове масло (воно має бути м'яким), поки воно не стане однорідним і гладким, близько 2 хвилин.

Крок - 2
03

Засипте в масло цукор і перемішайте до утворення однорідної маси, потім додайте ванільний екстракт і знову перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер додайте раніше підготовлені сухі інгредієнти (борошно, сіль, кукурудзяний крохмаль) і збивайте протягом декількох секунд, поки борошно не буде просто змішане і не сформує тісто. Не перестарайтеся.

Крок - 4
05

Перенесіть тісто на пергаментний папір і покладіть поверх нього ще один лист пергаментного паперу, щоб скалка не прилипала до тіста. Розкачайте тісто до товщини близько 6 мм. Тепер охолодіть його (з пергаментним папером) близько 30 хвилин або поки воно не стане твердим.

Крок - 5
06

Після того, як тісто буде охолоджене, використовуючи ваш улюблений різак для печива, виріжте однакові фігурки. Для половини з них, використовуйте менший різак для печива і виріжте центр.

Крок - 6
07

Потім застеліть пергаментним папером і акуратно покладіть на нього фігурки з тіста. Це печиво дуже м'яке і крихке, тому будьте дуже ніжними, (всякий раз, коли ви відчуваєте, що тісто стає занадто м'яким і теплим, розкачайте його знову між двома пергаментними паперами і поставте в холодильник, поки воно знову не стане твердим.)

Крок - 7
08

Тепер відправте лист в холодне місце і зберігайте печиво близько 15 хвилин. Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів. Надішліть деко в розігріту духовку, і випікайте печиво протягом 10-15 хвилин або поки краї злегка не підрум'яняться.

Крок - 8
09

Дайте печиву охолонути на деку протягом 5 хвилин, а потім перенесіть їх на решітку для охолодження. Посипте частину печива, вирізані по центрам, цукровою пудрою. Розподіліть варення на свій смак на кожне ціле печиво і зберіть дві частини Пісочне печиво з варенням готове.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Локшина в мультиварці 85 6 3 з 5 - детальніше -
Манти в пароварці - покроковий рецепт, фото 1 Манти в пароварці 95 5 3 з 5 - детальніше -
Піца на воді - покроковий рецепт, фото 1 Піца на воді 90 3 3 з 5 - детальніше -
Піца Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Піца Карбонара 60 2 3 з 5 - детальніше -