Укр
Рус
Печиво Випічка Східна кухня

Пісочне печиво з джемом

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1534 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пісочне печиво з джемом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

На щастя, це один з найпростіших рецептів приготування пісочного печива з джемом і один з найбільш універсальних. Печенькі виглядають дуже святково і роблять ідеальну страву протягом різдвяного сезону або на День святого Валентина з їх білою оболонкою цукрової пудри і джемом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пісочне печиво з джемом" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи64.8 гр.
  • Калорії461 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У мисці змішайте борошно з сіллю. У чаші електричного міксера (або ручним міксером) збийте вершкове масло до однорідного стану (близько 1 хвилини).

Крок - 1
02

Додайте в чашу цукор і збивайте близько хвилини. Потім залийте в чашу екстракт ванілі, обережно додайте суміш борошна з сіллю і продовжуйте збивати, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 2
03

Розділіть приготоване тісто навпіл, а потім розкачайте кожну половину між двома листами пергаменту або вощеного паперу, в круглий коржик (6 мм). Коли ви будете розкачувати тісто, періодично перевіряйте верхній і нижній листи пергаменту і розгладжуйте будь-які складки. Покладіть тісто на деко (разом з пергаментним папером) і поставте в холодильник до затвердіння (приблизно 30-60 хвилин). Для більш швидкого охолодження помістіть в морозильну камеру на 15-20 хвилин.

Крок - 3
04

Після охолодження дістаньте деко з холодильника і зніміть верхній лист пергаментного паперу з тіста. За допомогою спеціальних формочок у вигляді серця для формування печива виріжте заготовки з тіста. Використовуйте менший сердечкоріз, щоб вирізати середини на заготовках, які будуть верхньою частиною печива.

Крок - 4
05

Помістіть печиво на деко, викладений пергаментом, з інтервалом близько 5 см один від одного. Потім відправте лист з глевким печивом в холодильник, щоб охолодити, поки ви розігріваєте духовку до 200 градусів. Потім відправте лист в духовку і випікайте печиво протягом приблизно 10 хвилин, або тільки поки воно злегка не підрум'яниться по краях.

Крок - 5
06

Тепер, щоб зібрати повністю майбутню випічку: помістіть печиво з вирізами на решітку і посипте його цукровою пудрою. На нижній поверхні повного печива розподіліть тонкий шар розтопленого білого шоколаду.

Крок - 6
07

Накрийте тонким шаром джему. Помістіть вирізане печиво зверху і акуратно складіть їх разом, намагаючись не струсити цукрову пудру. Використовуючи маленьку ложку, заповніть виріз ще більшою кількістю джему. Зібране пісочне печиво з джемом можна зберігати протягом декількох днів в герметичному контейнері в холодильнику.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біляші закриті - покроковий рецепт, фото 1 Біляші закриті 85 4 3 з 5 - детальніше -
Маринад для грибів соєвий соус - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для грибів соєвий соус 40 1 2 з 5 - детальніше -
Шоколадні панкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадні панкейкі 40 3 3 з 5 - детальніше -