На щастя, це один з найпростіших рецептів приготування пісочного печива з джемом і один з найбільш універсальних. Печенькі виглядають дуже святково і роблять ідеальну страву протягом різдвяного сезону або на День святого Валентина з їх білою оболонкою цукрової пудри і джемом.
У мисці змішайте борошно з сіллю. У чаші електричного міксера (або ручним міксером) збийте вершкове масло до однорідного стану (близько 1 хвилини).
Додайте в чашу цукор і збивайте близько хвилини. Потім залийте в чашу екстракт ванілі, обережно додайте суміш борошна з сіллю і продовжуйте збивати, до утворення однорідної густої маси.
Розділіть приготоване тісто навпіл, а потім розкачайте кожну половину між двома листами пергаменту або вощеного паперу, в круглий коржик (6 мм). Коли ви будете розкачувати тісто, періодично перевіряйте верхній і нижній листи пергаменту і розгладжуйте будь-які складки. Покладіть тісто на деко (разом з пергаментним папером) і поставте в холодильник до затвердіння (приблизно 30-60 хвилин). Для більш швидкого охолодження помістіть в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
Після охолодження дістаньте деко з холодильника і зніміть верхній лист пергаментного паперу з тіста. За допомогою спеціальних формочок у вигляді серця для формування печива виріжте заготовки з тіста. Використовуйте менший сердечкоріз, щоб вирізати середини на заготовках, які будуть верхньою частиною печива.
Помістіть печиво на деко, викладений пергаментом, з інтервалом близько 5 см один від одного. Потім відправте лист з глевким печивом в холодильник, щоб охолодити, поки ви розігріваєте духовку до 200 градусів. Потім відправте лист в духовку і випікайте печиво протягом приблизно 10 хвилин, або тільки поки воно злегка не підрум'яниться по краях.
Тепер, щоб зібрати повністю майбутню випічку: помістіть печиво з вирізами на решітку і посипте його цукровою пудрою. На нижній поверхні повного печива розподіліть тонкий шар розтопленого білого шоколаду.
Накрийте тонким шаром джему. Помістіть вирізане печиво зверху і акуратно складіть їх разом, намагаючись не струсити цукрову пудру. Використовуючи маленьку ложку, заповніть виріз ще більшою кількістю джему. Зібране пісочне печиво з джемом можна зберігати протягом декількох днів в герметичному контейнері в холодильнику.
Випадкові рецепти