Після деяких досліджень в приготуванні, тестування смаку ми, нарешті, вдосконалили наш власний рецепт простого в готуванні пісного цибулевого супу. Приготуйте самі цю дієтичну страву і переконайтеся.
Головним інгредієнтом цієї страви є ріпчаста цибуля, тому нею відразу і займіться. Для початку очистіть її від лушпиння і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями.
Далі помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї оливкову олію і добре розігрійте.
Надішліть нарізані кільця цибулі в киплячу олію і обсмажуйте, постійно помішуючи, до її розм'якшення. Потім очистіть від лушпиння часник, видавіть його через чеснокодавку і теж відправте в сковорідку.
Далі очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками моркву, а селеру помийте і наріжте невеликими шматочками. Нарізані овочі так само відправте в сковорідку до присмаженої цибулі.
Потім все рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і залийте заздалегідь підготовленим овочевим бульйоном (якщо такого немає можна просто залити теплою водою). Відварюйте овочі на слабкому вогні до повної їх готовності, періодично помішуючи, приблизно 30 хвилин.
Тепер, використовуючи глибоку чашку або каструлю з ситом відцідіть, залишивши на ситі зварені овочі (надалі ви можете їх використовувати, теж додавши в бульйон, а можете і зовсім не вживати), утворений бульйон.
Розлийте готовий цибулевий бульйон по глибоких супницях. А самі промийте під проточною водою печериці, на обробній дошці нашаткуйте їх зручним для вас способом (звичайно краще, якщо будуть тонкі шматки) і додайте в невеликій кількості в супниці.
Потім промийте під проточною водою свіжу зелену цибулю, на обробній дошці нашаткуйте її і теж засипте в ємність з цибулевим супом. Далі залийте в супницю трохи соєвого соусу.
Тепер додайте в кожну миску трохи томатного соусу (можна використовувати негострий кетчуп), добре все перемішайте і подавайте пісний цибулевий суп до столу. При наявності, можна додати грінки.
Випадкові рецепти