Укр
Рус
Цибульний суп Перші страви Французька кухня

Пісний цибулевий суп

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

2103 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Пісний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Після деяких досліджень в приготуванні, тестування смаку ми, нарешті, вдосконалили наш власний рецепт простого в готуванні пісного цибулевого супу. Приготуйте самі цю дієтичну страву і переконайтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пісний цибулевий суп" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії82 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Головним інгредієнтом цієї страви є ріпчаста цибуля, тому нею відразу і займіться. Для початку очистіть її від лушпиння і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями.

Крок - 1
02

Далі помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї оливкову олію і добре розігрійте.

Крок - 2
03

Надішліть нарізані кільця цибулі в киплячу олію і обсмажуйте, постійно помішуючи, до її розм'якшення. Потім очистіть від лушпиння часник, видавіть його через чеснокодавку і теж відправте в сковорідку.

Крок - 3
04

Далі очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками моркву, а селеру помийте і наріжте невеликими шматочками. Нарізані овочі так само відправте в сковорідку до присмаженої цибулі.

Крок - 4
05

Потім все рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і залийте заздалегідь підготовленим овочевим бульйоном (якщо такого немає можна просто залити теплою водою). Відварюйте овочі на слабкому вогні до повної їх готовності, періодично помішуючи, приблизно 30 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер, використовуючи глибоку чашку або каструлю з ситом відцідіть, залишивши на ситі зварені овочі (надалі ви можете їх використовувати, теж додавши в бульйон, а можете і зовсім не вживати), утворений бульйон.

Крок - 6
07

Розлийте готовий цибулевий бульйон по глибоких супницях. А самі промийте під проточною водою печериці, на обробній дошці нашаткуйте їх зручним для вас способом (звичайно краще, якщо будуть тонкі шматки) і додайте в невеликій кількості в супниці.

Крок - 7
08

Потім промийте під проточною водою свіжу зелену цибулю, на обробній дошці нашаткуйте її і теж засипте в ємність з цибулевим супом. Далі залийте в супницю трохи соєвого соусу.

Крок - 8
09

Тепер додайте в кожну миску трохи томатного соусу (можна використовувати негострий кетчуп), добре все перемішайте і подавайте пісний цибулевий суп до столу. При наявності, можна додати грінки.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Коржі тортілья - покроковий рецепт, фото 1 Коржі тортілья 75 3 3 з 5 - детальніше -
Оселедець малосольний - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець малосольний 35 1 2 з 5 - детальніше -
Запіканка з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з гарбуза 55 4 3 з 5 - детальніше -
Торт «Мадонна» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Мадонна» 80 4 3 з 5 - детальніше -