Укр
Рус
Солянка Перші страви Російська кухня

Пісна солянка

( 5.0000 5 515 15 оцінок)
2377 - переглядів
60 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Пісна солянка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготуйте з любов'ю досить легку, ненав'язливу, апетитну, просто божественно ароматну солянку і постувати вам буде просто в радість. Адже навіть тим, хто сидить на строгій дієті, хочеться іноді побалувати себе чимось смачним.

Інгредієнти

  • Сіль 1 ст.л
  • Часник 3 зуб.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Паста томат 1 1/2 ст.л
  • Гриби 200 г.
  • Огірок солоний 2 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 8 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Бульйон овочевий 2 л.
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Петрушка 1 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Отже, в першу чергу підготуйте всі овочі. Очищену, вимиту моркву поріжте соломкою, так буде смачніше, ніж потерти на тертку, дрібними кубиками порубати цибулю.

Крок - 1
02

Болгарський перець зеленого кольору очистіть від насіння і наріжте кільцями, помідор так само постарайтеся, якщо вийде, нарізати соломкою. Беріть помідор твердий, щоб легше було різати.

Крок - 2
03

Картоплю очистіть від шкірки, наріжте брусочками, не надто дрібними, складіть у каструлю, залийте овочевим бульйоном, приготованим заздалегідь, трохи посоліть і поставте на плиту.

Крок - 3
04

Тепер починайте готувати заправку для солянки. У сковорідку з оливковою олією викладіть рублену цибулю, обсмажте, помішуючи, до рум'яності, тільки не пересмажте.

Крок - 4
05

У сковорідку з цибулею викладіть порізану морквину і колечка перцю, обсмажуйте всі овочі кілька хвилин.

Крок - 5
06

Додайте нарізаний помідор, видавіть через прес часник, перемішайте і готуйте далі, ну може, ще хвилин 5 -7.

Крок - 6
07

Сподіваюся, ви пам'ятаєте, що на плиті в каструлі, вариться картопля? Відлийте з каструлі в чашку трохи бульйону, розчиніть томатну пасту, щоб вийшла густа рідина, вилийте масу в сковорідку, де тушаться овочі, залишивши тушкувати все на кілька хвилин.

Крок - 7
08

Тим часом покладіть до картоплі розморожені гриби. Звісно, тут вибір за вами, як на мене, саме для цієї страви найкраще підходять лисички, варіть десь півгодини.  

Крок - 8
09

Зараз все, що ми так ретельно готували в сковорідці, відправте в каструлю, де найімовірніше вже готові картопля з грибами, киньте дрібно нарізані солоні огірки, посоліть і поперчіть.

Крок - 9
10

Для того, щоб всі інгредієнти в каструлі об'єдналися, поваріть солянку всього хвилин декілька, потім зніміть з вогню і обов'язково дайте настоятися на теплій плиті, не менше півгодини.

Крок - 10
11

Тепер залишилося найменше - покладіть в кожну порційну тарілку рубану свіжу зелень, розлийте по тарілках готову солянку, подайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Овсяная каша с маслом - покроковий рецепт, фото 1 Овсяная каша с маслом 35 4 2 з 5 - детальніше -
Печеночный торт с молоком - покроковий рецепт, фото 1 Печеночный торт с молоком 60 4 4 з 5 - детальніше -
Тортилья из овсяной муки - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья из овсяной муки 60 1 2 з 5 - детальніше -
Ветчина - покроковий рецепт, фото 1 Ветчина 120 4 3 з 5 - детальніше -