Укр
Рус
Нутелла Десерти Українська кухня

Пісна нутелла

( 4.3750 2 58 8 оцінок)

2430 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Пісна нутелла - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Нутелла - дуже популярна солодкість. Правда, купити її в магазині - досить дороге задоволення. Але є відмінна альтернатива - приготувати такі ласощі можна в домашніх умовах. Домашня нутелла нітрохи не поступається магазинному варіанту, а навіть зовсім навпаки. Існує багато рецептів приготування нутелли на всі випадки життя. Прекрасним варіантом вважається нутелла, яку сміливо можна вживати під час посту. Пісна нутелла готується практично так же , як за класичним рецептом, але без використання продуктів тваринного походження. Виходить такою ж ароматною, смачноюі апетитною на вигляд.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пісна нутелла" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири20 гр.
  • Вуглеводи55.2 гр.
  • Калорії432 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Дуже популярною вважається пісна нутелла, приготована з нуту. Але ми пропонуємо вам варіант нітрохи не гірше, використавши практично ті ж інгредієнти, що і для звичайної домашньої нутелли. Для приготування пісної нутелли нам знадобиться перемолоти горіхи. Зробити це можна за допомогою блендера. Нутеллу можна готувати з будь-яких горіхів, які є у вас в наявності або які ви більше любите. В даному випадку це лісові горіхи. Щоб вони видавали ще більше аромату, їх можна трохи підсушити на сухій сковороді.

Крок - 1
02

Після цього поміщаємо в чашу блендера і перебиваємо в крихту. Якщо ви хочете, щоб нутелла вийшла однорідною, тоді потрібно змолоти горіхи майже в порошок. Якщо ж вам більше до душі, щоб горіхи відчувалися в цій пасті, тоді до стану крихти буде досить. Горіхи, ретельно перебиті в блендері, виходять досить маслянистими, тому не варто переживати, що маса без масла буде сухою. Але при цьому дуже важливо під час збивання робити невеликі паузи, щоб горіхи не перегрілися. Також можна змінювати швидкість збивання, це дасть можливість зберегти горіхам потрібну пастоподібну консистенцію і не розслоїтися горіховій масі з маслом.

Крок - 2
03

Отже, після того, як ми подрібнио горіхи, додаємо в цю ж ємність цукрову пудру, какао і наливаємо трохи ванільного екстракту. При бажанні можна додати ще ложку кокосового порошку. Знову накриваємо кришкою і ще раз перебиваємо вміст блендером. Продовжуємо збивати суміш до тих пір, поки не отримаємо відповідну для нас консистенцію. Пісна нутелла готова. Як бачите, не потрібно ніяких додаткових турбот, не потрібно нічого варити, достатньо просто все гарненько змішати.

Крок - 3
04

Тепер перекладаємо нашу пасту в баночку і відправляємо в холодильник на пару годин. Смачна, пісна нутелла готова до вживання. Процес приготування дуже простий, і з таким завданням впораються навіть діти. Накривайте на стіл і швидше відкривайте баночку з чарівною шоколадно-горіховою пастою, прикрасьте пісний стіл смачними ласощами і порадуйте домочадців відмінним намазуванням.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мариновані кабачки за добу - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані кабачки за добу 95 1 3 з 5 - детальніше -
Пиріг зебра на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг зебра на сметані 100 5 3 з 5 - детальніше -
Курник з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Курник з м’ясом 65 5 3 з 5 - детальніше -
Сирна начинка для млинців - покроковий рецепт, фото 1 Сирна начинка для млинців 25 1 2 з 5 - детальніше -