Укр
Рус
Омлет Другі страви Американська кухня

Пишний омлет в духовці

( 4.8696 4 523 23 оцінки)

2287 - переглядів
40 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Пишний омлет в духовці - покроковий рецепт, фото 1

опис

Пишний, улюблений сніданок для всієї родини!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пишний омлет в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії145 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почнемо приготування ситного і ароматного, всіма улюбленого сніданку. Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Ріпчасту цибулю позбавте від лушпиння і наріжте на обробній дошці.

Крок - 1
02

Шинку наріжте квадратами і відставте в сторону до подальшого її використання.

Крок - 2
03

Глибоку металеву миску надішліть на плиту, киньте в неї вершкове масло і розтопіть на досить сильному вогні. Додайте в розпечене масло дрібно нарізану цибулю і часто помішуйте, щоб не пригоріла, а набула приємний золотистий відтінок і розм'якшилася.

Крок - 3
04

У попередньо змащену олією (можна використовувати і оливкову олію для більш насиченого аромату) форму для випічки покладіть натертий на крупній тертці твердий сир, розподіліть рівномірно по всьому дну ємкості.

Крок - 4
05

Сир укрийте шаром крупно нарізаних маринованих шампіньйонів, теж акуратно розподіливши по всій формі для випічки.

Крок - 5
06

Потім киньте дрібно нарізані маслини без кісточки і залийте це все раніше приготовленою цибулевою зажаркою.

Крок - 6
07

Поверх цибулі покладіть нарізану середніми квадратами шинку і нарубаний кільцями болгарський перець (можна навіть з кісточками, якщо перчик молодий і невеликий).

Крок - 7
08

В окрему зручну миску розбийте яйця. Поступово долийте до яєць молоко і, добре посоливши і приперчив чорним меленим перцем, ретельно збийте вінчиком або кухонним міксером до утворення однорідної консистенції. Так звана омлетна основа готова.

Крок - 8
09

Залийте яєчною сумішшю вміст форми для випічки, і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів.

Крок - 9
10

Випікайте омлет близько 20 хвилин, потрібно стежити, щоб омлет став пишним і придбав світло-золотавий відтінок. А потім готовий омлет витягніть з духовки, дайте трохи охолонути і, розрізавши на рівномірні шматки, подайте з томатним соком або свіжими овочами.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Вареники - покроковий рецепт, фото 1 Вареники 65 4 3 з 5 - детальніше -
Пунш класичний алкогольний - покроковий рецепт, фото 1 Пунш класичний алкогольний 15 1 2 з 5 - детальніше -
Ванільні капкейкі з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Ванільні капкейкі з кремом 75 3 3 з 5 - детальніше -