Укр
Рус
Пиріжки Випічка Єврейська кухня

Пиріжки


- переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пиріжки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

За цим рецептом виходять дивно м'які і повітряні пиріжки, перед якими ніхто не зможе встояти. Така випічка ідеальна на сніданок до кави або молока, відмінно втамує голод в полудень і навіть за вечірнім чаюванням займе центральне місце на столі. Наш рецепт розрахований на 9 порцій.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріжки" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири11.7 гр.
  • Вуглеводи45.2 гр.
  • Калорії318 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Візьміть велику ємність, в якій буде зручно змішувати інгредієнти для тіста. Налийте в неї воду кімнатної температури, додайте дріжджі, цукор, сіль і сухе молоко. Ретельно все перемішайте, вбийте яйце і знову перемішайте до однорідної маси.

Крок - 1
02

Всипте борошно і перемішайте, поки не вийде м'яке тісто. Зручно це робити силіконовою лопаткою. На посипану борошном робочу поверхню, викладіть тісто. Не хвилюйтеся, воно буде м'яке і липке. Якщо маса здається занадто вологою, додайте 2-3 столових ложки борошна. Щоб при вимішуванні тісто не липло до рук, змастіть долоні рослинною олією.

Крок - 2
03

Потім введіть в тісто вершкове масло кімнатної температури, і ретельно розімніть масу до однорідного стану. Вимішуйте протягом 10-15 хвилин для досягнення однорідності й еластичності, поки тісто не перестане липнути до рук і не стане пружнім. Сформуйте з отриманої маси кулю.

Крок - 3
04

Змастіть миску рослинним маслом, перекладіть в неї тісто, накрийте харчовою плівкою і поставте в тепле місце. Коли обсяг збільшиться в два рази - воно готове.

Крок - 4
05

Примніть тісто, щоб випустити надлишки повітря. Зліпіть ковбаску і розділіть її на 9 частин.

Крок - 5
06

Кожен шматочок тонко розкачайте в овал і скрутіть рулетом, сформувавши кульки-булочки.

Крок - 6
07

Застеліть деко пергаментним папером, і викладіть пиріжки на відстані один від одного. Накрийте харчовою плівкою на 15 хвилин, щоб тісто відпочило і піднялося.

Крок - 7
08

В окремій ємності збийте яйце і змастіть підготовлені до випічки булочки, для отримання золотистої скоринки. Випікайте в духовці при 200 С до золотисто-коричневого кольору 10-15 хвилин. Якщо пиріжки почнуть підгоряти, накрийте їх пергаментом або алюмінієвою фольгою.

Крок - 8
09

Щоб надати ласощам блиску і розм'якшити верхній шар, змастіть готову випічку невеликою кількістю вершкового масла. Перед подачею дайте частуванню трохи охолонути. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -
Лазанья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з морепродуктами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Буженина в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в тісті 0 3 50 з 5 - детальніше -
Безе в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Безе в мікрохвильовці 60 2 3 з 5 - детальніше -