Укр
Рус
Пиріжки Випічка Російська кухня

Пиріжки з сиром

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1151 - переглядів
110 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріжки з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Важко повірити в те, що є люди, які не люблять пиріжки. Ну як можна бути байдужим до цих чудовим борошняних виробів, мені здається, їх обожнюють всі. Звичайно, щоб навчитися самостійно готувати смачну випічку, доведеться трошки попрацювати. Для тих, хто в цій справі ще не професіонал, можемо запропонувати наш варіант рецепта, щоб приготувати смачні пиріжки з сиром. Рецепти таких пирогів завжди користувалися і будуть користуватися величезною популярністю, через свою простоту і популярність. Ця рум'яна, поживна випічка обов'язково внесе різноманітність в раціон і поповнить асортимент вашої домашньої здоби.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріжки з сиром" (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи43.2 гр.
  • Калорії304 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У склянку з теплим молоком засипте сухі дріжджі, трохи цукру і добре перемішавши, до розчинення сухих інгредієнтів, відставте ємність приблизно на 15 хвилин в сторону.

Крок - 1
02

Потім в глибоку миску розбийте куряче яйце, додайте високої жирності йогурт, залийте рослинне або оливкове масло, добре посоліть, долийте трохи оцту і за допомогою вінчика ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Потім долийте в миску теплу воду, засипте просіяне борошно і розпушувач. Далі долийте в миску, раніше підготовлену дріжджову суміш і руками добре все вимісыть в однорідне пластичне тісто. Помістіть утворене тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і відправте в тепле місце, приблизно на 60 хвилин.

Крок - 3
04

Коли побачите, що тісто в мисці досить піднялося, викладіть його на стіл, посипаний борошном, і ретельніше виміcіть (по необхідності додаючи борошно) до більш густої і щільної консистенції. Потім розділіть тісто на кілька частин, а кожну частину розкачайте за допомогою качалки в тонкий пласт.

Крок - 4
05

Далі в невелику миску покладіть трохи розтануле вершкове масло, залийте рослинне або оливкове і добре перемішайте, до утворення однорідної рідкої маси. Потім за допомогою силіконової кисті змастіть пласти з тіста підготовленою сумішшю з масел.

Крок - 5
06

Це потрібно зробити по черзі, намазав спочатку один пласт, накрити його другим листом, знову промазати сумішшю масел і так продовжувати, до закінчення всіх пластів з тіста. Тепер щільно загорніть всі промазані листи в тонкий рулет, а потім акуратно наріжте його на невеликі частини.

Крок - 6
07

Кожну частину викладіть на присипаний борошном стіл і руками щільно притрамбуйте, утворивши певний тонкий корж невеликого розміру. У кожен коржик з тіста по центру укладіть, попередньо підготовлену начинку з сиру і дрібно нашатковану зелень петрушки.

Крок - 7
08

Акуратно загорніть один край коржа, сховавши начинку всередині і утворивши невеликого розміру заготовки з тіста (пиріжки). Покладіть заготовки з начинкою на попередньо застелений пергаментним папером деко з невеликою відстанню один від одного.

Крок - 8
09

Далі в невеликій піалі виделкою збийте в однорідну суміш курячий жовток і за допомогою силіконового пензлика рясно змастіть яєчною сумішшю кожен майбутній пиріжок. Надішліть деко з заготовками з тіста в попередньо розігріту духовку до 200 градусів, приблизно на 25-30 хвилин.

Крок - 9
10

Готові пиріжки з сиром викладіть на блюдо, трохи охолодіть і годуйте своїх близьких і рідних.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Манти з фаршу в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Манти з фаршу в духовці 60 6 4 з 5 - детальніше -
Салат м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Салат м’ясний 55 3 3 з 5 - детальніше -
Банановий пиріг до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Банановий пиріг до чаю 60 4 3 з 5 - детальніше -