Укр
Рус
Пиріжки Випічка Російська кухня

Пиріжки з горохом

( 4.9167 4 512 12 оцінок)
1063 - переглядів
75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Пиріжки з горохом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пиріжки з горохом, які обсмажуються у великій кількості масла на сковороді, виходять ароматними і дуже смачними. Союз м'якого тіста і ситної, соковитої начинки, обов'язково полюбиться багатьом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріжки з горохом" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи25.8 гр.
  • Калорії229 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти цієї страви. У невеликій сотейник залийте холодну воду і засипте сухий горох, щоб він трохи настоявся. Потім відправте його на вогонь і відварюйте близько 50-60 хвилин, до напівготовності.

Крок - 1
02

А тим часом промийте під проточною водою зелену цибулю, а потім на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Так само очистіть від лушпиння червону цибулю і наріжте невеликими квадратами.

Крок - 2
03

У глибоку миску залийте теплу воду, засипте сухі дріжджі і додайте трохи цукру. Потім ретельно перемішайте вміст, щоб розчинилися сухі інгредієнти, відставте хвилин на 15 в сторону.

Крок - 3
04

В іншу миску засипте просіяне борошно, трохи посоліть, посипте цукром і перемішайте. Далі в миску з борошном поступово влийте настояну дріжджову суміш і ложкою (або руками) вимісіть все, до утворення однорідної не густої маси.

Крок - 4
05

Накрийте миску з утвореною масою з тіста харчовою плівкою або кухонним рушником і відставте приблизно на пів години в тепле місце.

Крок - 5
06

Тепер помістіть на плиту невелику сковорідку, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Покладіть в гаряче масло подрібнену червониу цибулю, трохи посипте цукром, щоб не горіла, і обсмажуйте, постійно мішаючи, до її розм'якшення.

Крок - 6
07

Тепер очистіть від шкірки моркву і промийте під проточною водою молодий кабачок (щоб було якомога менше насіння). Натріть ці овочі на крупній тертці і відправте в сковорідку до цибулі, обсмажуйте, періодично помішуючи, близько 8 хвилин.

Крок - 7
08

Далі додайте в сковорідку до інших овочів заздалегідь приварений горох, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте.

Крок - 8
09

Потім засипте в сковорідку раніше нашатковану зелену цибулю і попередньо вимитий і дрібно нарізаний кріп (можна використовувати сухий). Смажте вміст, помішуючи, до розм'якшення всіх овочів.

Крок - 9
10

Тепер трохи змазаними рослинним маслом руками відірвіть від уже настояного тіста невелику частину, скачайте в кулю, а потім трохи пріплюсніть в коржик. Далі укладіть в центр коржа раніше підготовлену горохову начинку і акуратно закріпіть краї, утворивши начинену заготовку (пиріжок). Продовжуйте ліпити заготовки, поки не закінчиться все тісто і начинка.

Крок - 10
11

Далі помістіть глибоку сковороду на плиту і налийте в неї багато рослинного масла. Покладіть в розігріте масло підготовлені заготовки з тіста і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотої хрусткої кірки.

Крок - 11
12

Готові обсмажені пиріжки з горохом викладіть на гарне блюдо і відправляйте до обіднього столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ з тушонкою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з тушонкою 50 5 3 з 5 - детальніше -
Яєчня з шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з шпинатом 35 3 3 з 5 - детальніше -
Котлети з цибулі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з цибулі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Слойка з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з шинкою і сиром 55 4 3 з 5 - детальніше -