Укр
Рус
Пиріжки Випічка Російська кухня

Пиріжки з капустою

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1276 - переглядів
75 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пиріжки з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Капуста - овоч, який доступний майже цілий рік. Чому б не приготувати пиріжки з капустою по дуже простому рецепту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріжки з капустою" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи24.8 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу давайте приготуємо начинку для пиріжків, так як тісто буде бездріжджове, його ви зможете приготувати дуже швидко. Очистіть ріпчасту цибулю. Промийте її водою. Наріжте невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Також для начинки знадобиться найголовніший інгредієнт - капуста. При виборі капусти зверніть увагу, щоб вона була свіжою з соковитими листям, качан був щільним, без будь-яких плям і вм'ятин. Нашиаткуйте капусту кубиками або соломкою.

Крок - 2
03

На помірний вогонь поставте сковороду. Налийте трохи рослинного масла і розігрійте його. Висипте спочатку цибулю. Пасеруйте її близько 5 хвилин, періодично перемішуючи.

Крок - 3
04

Коли цибуля підсмажиться, додайте до неї нашатковану капусту. Перемішайте і обсмажте ще приблизно протягом 5-10 хвилин. Потім влийте до овочів трохи води, щоб вони протушкувалися. Пізніше посоліть начинку за смаком. За бажанням можете додати ароматних спецій на свій розсуд. Якщо для приготування начинки ви використовуєте зимову капусту - тушкуйте її хвилин 40, а якщо молоду - їй достатньо готуватися 15 хвилин. Готову начинку остудіть.

Крок - 4
05

Поки тушкуєтся капуста, займіться приготуванням тіста. В окрему глибоку миску налийте воду кімнатної температури. До води додайте сіль і рослинне масло. Поставте в мікрохвильовку на 1 хвилину і підігрійте.

Крок - 5
06

Візьміть ще одну миску. Просійте в неї борошно. Вийміть гарячу солону воду з рослинним маслом з мікрохвильовки. Зробіть воронку в гірці з борошна по центру і акуратно влийте воду, постійно помішуючи.

Крок - 6
07

Швидко змішайте воду з борошном. Викладіть масу на робочу поверхню і вимісіть тісто. Дайте йому трохи часу охолонути. Коли тісто готове, скачайте його в ковбаску на присипаній робочій поверхні.

Крок - 7
08

Розріжте ковбаску з тіста на шматочки, розмір визначте самі. Кожен шматочок розкачайте качалкою в тонкий пласт.

Крок - 8
09

На розкачане тісто покладіть остиглу начинку, займаючи одну сторону пласта. Накрийте другою половиною пласта начинку і защипніть краї тіста, формуючи пиріжок.

Крок - 9
10

Розігрійте на плиті сковороду з рослинним маслом. Викладіть пиріжки в розігріте масло і смажте на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Пиріжки з капустою смачні як в гарячому вигляді, так і холодні. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пюре з кольорової капусти - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з кольорової капусти 60 2 2 з 5 - детальніше -
Місо суп класичний - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп класичний 30 4 3 з 5 - детальніше -
Пастрома з індички в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Лінива піца з батона в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Лінива піца з батона в духовці 35 3 2 з 5 - детальніше -