Укр
Рус
Пиріжки Випічка Російська кухня

Пиріжки на сковороді

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1831 - переглядів
85 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пиріжки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Створити ситні обсмажені пиріжки на сковороді вийде навіть у недосвідчених кулінарів, тим більше, коли є в наявності всі необхідні інгредієнти під рукою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріжки на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири13.1 гр.
  • Вуглеводи18.4 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті в якості начинки використовується куряче м'ясо. Це може бути філе або ж зняте з кістки (стегна) м'ясо без шкірки. Отже, в даному випадку куряче філе миємо під проточною водою, нарізаємо дрібними кубиками і поміщаємо в невелику миску.

Крок - 1
02

Поливаємо подрібнене м'ясо в мисці невеликою кількістю соєвого соусу. Далі посипаємо філе каррі, ретельно перемішуємо і відставляємо промаринуватися десь на 15 хвилин.

Крок - 2
03

Тепер очищаємо від шкірки картоплю, викладаємо на обробну дошку і нарізаємо невеликими квадратами. Відправляємо нарізану картоплю в миску з холодною водою і відставляємо до подальшого використання.

Крок - 3
04

Потім очищаємо від лушпиння червону або ріпчасту цибулю і на кухонній дошці дрібно її нашинковуємо. Розміщуємо глибоку сковорідку на плиту, наливаємо в неї рослинне масло і максимально прогріваємо. Нарізану цибулю викладаємо в киплячу олію і обсмажуємо, постійно мішаючи, до її розм'якшення.

Крок - 4
05

Далі засипаємо в сковорідку до цибулі листя каррі, потім додаємо заздалегідь очищений і натертий на самій дрібній тертці імбир, часникову пасту. Продовжуємо смажити на повільному вогні, помішуючи, до появи насиченого аромату.

Крок - 5
06

Тепер засипаємо в сковорідку каррі, раніше замариноване куряче філе, перемішаємоі смажимо ще близько 3 хвилин. Потім додаємо в сковорідку нарізану картоплю, добре солимо, заправляємо спеціями до м'яса, кидаємо цукор і заливаємо гострий соус. Перемішуємо вміст сковороди, накриваємо кришкою і залишаємо нудитися, помішуючи, близько 20-25 хвилин.

Крок - 6
07

А тим часом займемося приготуванням тіста для страви. У глибоку миску з допомогою сита просіюємо борошно, солимо і посипаємо трохи цукром.

Крок - 7
08

Потім додаємо в борошно натерте на крупній тертці охолоджене вершкове масло і руками ретельно перемішуємо, до об'єднання продуктів.

Крок - 8
09

Далі поступово заливаємо в борошно з маслом воду і руками добре вимішуємо, до утворення густого і щільного тіста. Розміщуємо тісто в миску, накриваємо кришкою і залишаємо настоятися приблизно на 30 хвилин.

Крок - 9
10

Далі дістаємо настояне тісто, викладаємо на присипаний борошном стіл і розгортаємо його в товсту трубку. Потім ділимо трубку з тіста на частини і кожну частину качалкою розгортаємо в тонкий невеликий коржик.

Крок - 10
11

Тепер в центр кожного коржика з тіста викладаємо часточку заздалегідь відвареного курячого яйця, додаємо раніше підготовлену і охолоджену картопляно-м'ясну начинку і скріплюємо краї коржа, сховавши начинку всередині і утворивши гарної форми заготовку (пиріжок).

Крок - 11
12

Далі глибоку сковороду поміщаємо на плиту, наливаємо в неї багато рослинного масла і доводимо до кипіння. Викладаємо в киплячу олію підготовлені заготовки з начинкою і смажимо, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої хрусткої скоринки.

Крок - 12
13

Викладаємо готові пиріжки, обсмажені на сковороді, на спеціальні грати для видалення зайвого жиру і охолодження, а потім поміщаємо на красиве блюдо і подаємо на стіл.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Кус-кус з курячим філе і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Кус-кус з курячим філе і овочами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Копчена курка в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Копчена курка в домашніх умовах 70 1 2 з 5 - детальніше -