Укр
Рус
Пиріжки Випічка Російська кухня

Пиріжки на молоці

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1182 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріжки на молоці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Будь-яка господиня в своєму меню намагається мати не тільки перші або другі страви, але обов'язковою і невід'ємною частиною вважає рум'яну і ароматну випічку. А що може бути кращим доповненням до чаю або кави ніж пишні пиріжки. Більшість кулінарів вважають, що немає нічого смачнішого ніж пиріжки на молоці. Тісто для них приготувати не так вже й складно, а ось випічка буде повітряною, пишною і просто танути в роті. Рецепт пирогів, запропонований нами, універсальний, тому що підійде і для солодкої випічки і для солоної. До того ж, не складний і впоратися з ним зможе навіть той, хто вперше зважився зайнятися випічкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріжки на молоці" (на 100 грам)

  • Білки11 гр.
  • Жири5.2 гр.
  • Вуглеводи25.4 гр.
  • Калорії200 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Найкраще тісто на молоці готувати з сухими дріжджами, та й молоко підійде будь-якої жирності. Масло теж можна використовувати як рослинне, так і вершкове або навіть маргарин. Спочатку просіюємо в глибоку миску борошно, а потім вливаємо туди молоко, яке ні в якому разі не повинно бути відразу з холодильника.

Крок - 1
02

Потім кладемо туди ж яйце і додаємо масло. Тепер кидаємо сухі дріжджі і засипаємо цукор.

Крок - 2
03

В останню чергу вміст миски солимо і за допомогою міксера починаємо змішувати. Потім прямо в мисці трохи ще змішуємо руками і накривши рушником миску, залишаємо тісто відпочити.

Крок - 3
04

Тим часом беремося за приготування начинки. Чистимо і дрібно шаткуємо цибулю, викладаємо на сковорідку з олією, трохи пасеруємо.

Крок - 4
05

Після цього кидаємо в сковорідку нарізане дрібними кубиками куряче філе і перемішуємо.

Крок - 5
06

Тепер додаємо туди ж дрібно нашатковану червону паприку і теж змішуємо з іншими інгредієнтами.

Крок - 6
07

Далі додаємо очищені і дрібно нарізані гриби, трохи солимо і перчимо, перемішуємо.

Крок - 7
08

Трохи підсмаживши, викладаємо на сковороду натертий на тертку твердий сир і посипаємо нашаткованою зеленню петрушки. Всі інгредієнти добре перемішуємо і ще трохи підсмаживши, знімаємо сковорідку з плити.

Крок - 8
09

Тепер посипаємо поверхню столу борошном і викладаємо тісто. Розкачуємо його в пласт і видавлюємо чашкою чи формою для тіста кружечки з тіста однакового розміру.

Крок - 9
10

Потім беремо кружечок з тіста і викладаємо на нього приготовану начинку. Формуємо пиріжок і викладаємо на деко з пергаментним папером.

Крок - 10
11

Таким чином готуємо всі інші вироби і укладаємо на деку. Після цього змащуємо зверху приготовані пиріжки збитим яйцем з допомогою кулінарного пензлика.

Крок - 11
12

Відправляємо деко з пиріжками в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, і випікаємо протягом 20 хвилин. Рум'яні, пишні і ароматні пиріжки на молоці викладаємо на блюдо і прикрасивши листочками зелені, подаємо до столу з одним з ваших улюблених соусів.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з скумбрією 40 4 3 з 5 - детальніше -
Овочеві канапе на шпажках - покроковий рецепт, фото 1 Овочеві канапе на шпажках 45 4 3 з 5 - детальніше -
Олів’є з копченою куркою - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є з копченою куркою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Тайський суп том-ям - покроковий рецепт, фото 1 Тайський суп том-ям 50 3 3 з 5 - детальніше -