Укр
Рус
Пиріжки Випічка Російська кухня

Пиріжки Бомбочки

( 4.6667 4 59 9 оцінок)

1120 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пиріжки Бомбочки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ми представляємо вам цей чудовий рецепт пиріжків "бомбочок", які виправдають всі ваші очікування. Їх дуже легко приготувати і вони ідеально підходять для швидкої, легкої та ситної закуски одночасно. Спробуйте цей казковий рецепт, який напевно сподобається всім членам сім'ї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріжки Бомбочки " (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири3.6 гр.
  • Вуглеводи25.1 гр.
  • Калорії159 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску засипте просіяне борошно, додайте трохи розтопленого вершкового масла і трохи посоліть.

Крок - 1
02

Потім залийте в миску з борошном теплу воду і руками вимісіть щільне, але при цьому еластичне тісто. Покладіть приготоване тісто в миску, накрийте кухонним рушником або харчовою плівкою і відставте приблизно на 30 хвилин в тепле місце.

Крок - 2
03

А тим часом займіться приготуванням начинки для майбутньої страви. Для цього в невелику миску засипте високої жирності сир (бажано, якщо він буде домашнього приготування). Багато ще в цьому рецепті використовують бринзу, але це вже на ваш вибір.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння зубчики часнику, а потім наріжте їх на обробній дошці або пропустіть через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник в миску до сиру і трохи присоліть.

Крок - 4
05

Далі помийте під проточною водою зелень петрушки, а потім на кухонній дошці за допомогою гострого ножа дрібно її наріжте. Нарізану зелень засипте теж в миску до решти інгредієнтів і ретельно все ложкою перемішайте.

Крок - 5
06

Потім помийте холодною водою невеликого розміру червоні помідори, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями. Вибирайте помідор трохи недоспілий, щоб було менше соку в овочі і часточки при нарізанні не розвалювалися.

Крок - 6
07

Тепер вже настояне тісто викладіть на трохи присипану борошном поверхню (стіл) і розділіть на дві частини. Одну частину за допомогою качалки розкачайте в тонкий круглий пласт.

Крок - 7
08

Потім на цей пласт з тіста викладіть раніше нарізані кільця помідора з невеликою відстанню один від одного. Поверх кожної часточки помідора покладіть підготовлену сирну начинку, трохи притрамбував ложкою.

Крок - 8
09

Далі качалкою розкачайе другу частину тіста і акуратно накрийте утвореним пластом помідори з начинкою, закріпивши края тіста і прольоти між помідорами.

Крок - 9
10

Потім за допомогою склянки або банки (дивлячись якого розміру у вас будуть часточки помідора) придавіть поверх начиненого тіста, утворивши красиві пиріжки у формі «бомбочки».

Крок - 10
11

Далі помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і закип'ятіть. Далі укладіть в киплячу олію підготовлені начинені заготовки з тіста і обсмажуйте, постійно перевертаючи з боку на бік, до появи хрусткої, золотистої скоринки.

Крок - 11
12

Потім виловіть шумівкою обсмажені пиріжки бомбочки, викладіть на паперовий рушник для видалення зайвого жиру, а потім покладіть на гарне блюдо і подавайте випічку до обіду з улюбленим соусом.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з шинкою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі з яблуками 55 4 3 з 5 - детальніше -