Ми представляємо вам цей чудовий рецепт пиріжків "бомбочок", які виправдають всі ваші очікування. Їх дуже легко приготувати і вони ідеально підходять для швидкої, легкої та ситної закуски одночасно. Спробуйте цей казковий рецепт, який напевно сподобається всім членам сім'ї.
У велику миску засипте просіяне борошно, додайте трохи розтопленого вершкового масла і трохи посоліть.
Потім залийте в миску з борошном теплу воду і руками вимісіть щільне, але при цьому еластичне тісто. Покладіть приготоване тісто в миску, накрийте кухонним рушником або харчовою плівкою і відставте приблизно на 30 хвилин в тепле місце.
А тим часом займіться приготуванням начинки для майбутньої страви. Для цього в невелику миску засипте високої жирності сир (бажано, якщо він буде домашнього приготування). Багато ще в цьому рецепті використовують бринзу, але це вже на ваш вибір.
Далі очистіть від лушпиння зубчики часнику, а потім наріжте їх на обробній дошці або пропустіть через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник в миску до сиру і трохи присоліть.
Далі помийте під проточною водою зелень петрушки, а потім на кухонній дошці за допомогою гострого ножа дрібно її наріжте. Нарізану зелень засипте теж в миску до решти інгредієнтів і ретельно все ложкою перемішайте.
Потім помийте холодною водою невеликого розміру червоні помідори, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями. Вибирайте помідор трохи недоспілий, щоб було менше соку в овочі і часточки при нарізанні не розвалювалися.
Тепер вже настояне тісто викладіть на трохи присипану борошном поверхню (стіл) і розділіть на дві частини. Одну частину за допомогою качалки розкачайте в тонкий круглий пласт.
Потім на цей пласт з тіста викладіть раніше нарізані кільця помідора з невеликою відстанню один від одного. Поверх кожної часточки помідора покладіть підготовлену сирну начинку, трохи притрамбував ложкою.
Далі качалкою розкачайе другу частину тіста і акуратно накрийте утвореним пластом помідори з начинкою, закріпивши края тіста і прольоти між помідорами.
Потім за допомогою склянки або банки (дивлячись якого розміру у вас будуть часточки помідора) придавіть поверх начиненого тіста, утворивши красиві пиріжки у формі «бомбочки».
Далі помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і закип'ятіть. Далі укладіть в киплячу олію підготовлені начинені заготовки з тіста і обсмажуйте, постійно перевертаючи з боку на бік, до появи хрусткої, золотистої скоринки.
Потім виловіть шумівкою обсмажені пиріжки бомбочки, викладіть на паперовий рушник для видалення зайвого жиру, а потім покладіть на гарне блюдо і подавайте випічку до обіду з улюбленим соусом.
Випадкові рецепти