Укр
Рус
Пироги Випічка Европейская кухня

Пиріг Зебра

( 4.5000 1 510 10 оцінок)

1758 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріг Зебра - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Свято приходить до вас на десерт з цим пирогом зебра. Двоюрідний брат ванільно-шоколадного торта з оригінальною подачею і приготуванням, завжди легко порадує гостей. Ідеальний рецепт для дітей з чашкою шоколадного напою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг Зебра" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири19.9 гр.
  • Вуглеводи38.6 гр.
  • Калорії370 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розбийте курячі яйця по черзі в глибоку миску. Засипте курячі яйця цукром, приправте сіллю.

Крок - 1
02

Потім залийте в яєчну масу тепле молоко і рослинне масло. За допомогою кухонного вінчика збийте вміст миски до однорідної рідкої маси.

Крок - 2
03

Потім розділіть утворену яєчну суміш на дві однакові частини. До однієї половини суміші додайте попередньо просіяне борошно, трохи сухих дріжджів і залийте ванільний екстракт. Добре вінчиком перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної не надто густої маси.

Крок - 3
04

В іншу половину, раніше підготовленої яєчної суміші додайте борошно, що залишилося, дріжджі і какао-порошок. Так само ретельно все перемішайте, до суміші однорідної консистенції.

Крок - 4
05

Далі спеціальну силіконову форму для випічки рясно змастіть розтопленим вершковим маслом, рівномірно розподіливши по дну і боків ємності. Далі залийте в центр на дно форми кілька ложок приготованого рідкого тіста з какао.

Крок - 5
06

Потім в центр цієї маси залийте кілька ложок ванільного тіста. Повторіть процес заливання черги маси з какао і ванільної, до закінчення всього тіста.

Крок - 6
07

Надішліть форму для випічки з вмістом в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте приблизно 40-45 хвилин, до повної готовності. Її можна перевірити за допомогою зубочистки або шпажки, яка, встромивши в випічку, повинна вийти сухою і чистою.

Крок - 7
08

І ось, пиріг зебра! Готову випічку охолодіть, перекладіть на спеціальне блюдо, розріжте на невеликі порції і подавайте до святкового столу з гарячим шоколадом або іншим улюбленим напоєм.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Торт Снікерс 90 7 4 з 5 - детальніше -
Малосольні огірки - покроковий рецепт, фото 1 Малосольні огірки 55 1 2 з 5 - детальніше -
Пудинг чіа - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг чіа 45 2 3 з 5 - детальніше -