Укр
Рус
Пироги Випічка Італійська кухня

Пиріг зебра на сметані

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

852 - переглядів
100 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Пиріг зебра на сметані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Малина - не найпростіша ягода, яку можна з'їсти за рахунок великої кількості дрібних кісточок. Але в цьому пирозі зебра на сметані або вершковому сирі ця ягода просто один з кращих компонентів випічки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг зебра на сметані" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири18.9 гр.
  • Вуглеводи27.1 гр.
  • Калорії306 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску розкришіть шоколадне печиво на крихти. Ви можете зробити це вручну, за допомогою кухонного комбайна або перекочуючи качалку по печеиву, накрите харчовим папером.

Крок - 1
02

Змішайте крихти печива з попередньо розтопленим вершковим маслом і покладіть утворену суміш, рівномірно розподіливши по всьому дну, в трохи змащену маслом форму для випічки. Надішліть форму в холодильник і охолодіть вміст протягом 30 хвилин.

Крок - 2
03

Тим часом, відправте сметану або вершковий сир (можно використовувати або те або те), вершкове масло, курячі яйця, трохи кукурудзяного крохмалю і цукор у велику миску і ретельно перемішайте з допомогою електричного міксера до рідкого і однорідного стану.

Крок - 3
04

Розділіть суміш вершкового сиру на дві рівні частини. Потім помістіть відтанулу малину (якщо вона була заморожена, але можна використовувати і свіжу) в сито і протовкніть рідину з ягід в одну з мисок. Додайте ще трохи кукурудзяного крохмалю до малинової суміші і добре перемішайте до однорідності.

Крок - 4
05

Для характерних смужок зебри торта, по черзі налийте невеликі порції суміші вершкового сиру з малиною і без неї в середину охолодженого шару печива, поки вся форма торта не заповниться. Надішліть форму з майбутньою випічкою в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 220 градусів протягом 60 хвилин.

Крок - 5
06

Заливка цих шарів може здатися стомлюючої в той час, але як тільки ваш пиріг охолоне і буде готовий до подачі, одержувані нагороди змусять вас хотіти готувати цей пиріг знову і знову. Випічка виглядає дуже красиво, але не соромтеся прикрасити її свіжою малиною і листочками м'яти, і пиріг зебра стане просто приголомшливим. Насолоджуйтесь!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Панкейкі з какао - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі з какао 50 3 3 з 5 - детальніше -
Хліб з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Хліб з оливками 120 1 2 з 5 - детальніше -