Малина - не найпростіша ягода, яку можна з'їсти за рахунок великої кількості дрібних кісточок. Але в цьому пирозі зебра на сметані або вершковому сирі ця ягода просто один з кращих компонентів випічки.
У велику миску розкришіть шоколадне печиво на крихти. Ви можете зробити це вручну, за допомогою кухонного комбайна або перекочуючи качалку по печеиву, накрите харчовим папером.
Змішайте крихти печива з попередньо розтопленим вершковим маслом і покладіть утворену суміш, рівномірно розподіливши по всьому дну, в трохи змащену маслом форму для випічки. Надішліть форму в холодильник і охолодіть вміст протягом 30 хвилин.
Тим часом, відправте сметану або вершковий сир (можно використовувати або те або те), вершкове масло, курячі яйця, трохи кукурудзяного крохмалю і цукор у велику миску і ретельно перемішайте з допомогою електричного міксера до рідкого і однорідного стану.
Розділіть суміш вершкового сиру на дві рівні частини. Потім помістіть відтанулу малину (якщо вона була заморожена, але можна використовувати і свіжу) в сито і протовкніть рідину з ягід в одну з мисок. Додайте ще трохи кукурудзяного крохмалю до малинової суміші і добре перемішайте до однорідності.
Для характерних смужок зебри торта, по черзі налийте невеликі порції суміші вершкового сиру з малиною і без неї в середину охолодженого шару печива, поки вся форма торта не заповниться. Надішліть форму з майбутньою випічкою в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 220 градусів протягом 60 хвилин.
Заливка цих шарів може здатися стомлюючої в той час, але як тільки ваш пиріг охолоне і буде готовий до подачі, одержувані нагороди змусять вас хотіти готувати цей пиріг знову і знову. Випічка виглядає дуже красиво, але не соромтеся прикрасити її свіжою малиною і листочками м'яти, і пиріг зебра стане просто приголомшливим. Насолоджуйтесь!
Випадкові рецепти