Укр
Рус
Пироги Випічка Російська кухня

Пиріг "Зебра". Мій самий улюблений!

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

887 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Пиріг "Зебра". Мій самий улюблений! - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Всі наші домашні випічки і десерти зроблені з душею! Ви можете подати цей красивий пиріг «зебра» як простий або додати щось особливе і елегантне, покрити наприклад шоколадним ганашем. Протягом багатьох років це був мій улюблений пиріг до дня народження.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг "Зебра". Мій самий улюблений!" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири19.8 гр.
  • Вуглеводи37.9 гр.
  • Калорії362 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 150 градусів, завжди використовуйте (термометр духовки) і випікайте з верхнім і нижнім нагрівом за допомогою вентилятора, після середньої випічки зменшіть температуру до 130. Отже, почніть приготування випічки: у великій мисці змішайте яєчні жовтки, цукор, топлене вершкове масло, ваніль і молоко.

Крок - 1
02

Просійте в миску борошно і за допомогою вінчика або міксера збийте все, до однорідної маси.

Крок - 2
03

В окремій мисці збийте яєчні білки до утворення піни, потім додайте трохи порошку тартар і цукор і збивайте, до жорстких піків, всього на цей процес необхідно близько 3 хвилин.

Крок - 3
04

Перекладіть збиті білки в раніше підготовлене рідке тісто і перемішайте, до повного об'єднання всіх продуктів.

Крок - 4
05

Вилийте половину підготовленого рідкого тіста в окрему миску і додайте какао-порошок, перемішайте до повного перемішування.

Крок - 5
06

Тепер застеліть пергаментним папером глибоку форму для випічки і починайте викладати пиріг. Для початку залийте ложкою просте рідке тісто в центр форми, потім додайте трохи тіста какао зверху і повторюйте, чергуючи, поки все тісто не буде використано. За допомогою палички можете створити певний візерунок поверх майбутнього пирога.

Крок - 6
07

Надішліть форму для випічки в ванночку з холодною водою, помістіть в попередньо розігріту духовку і запікайте протягом 60 хвилин. Щоб ваш пиріг вийшов ще краще і не пригорів, найкраще використовувати термометр для духовки, і ви завжди будете мати на увазі точну температуру.

Крок - 7
08

Після приготування залиште випічку на 15 хвилин для охолодження, поки температура в духовці не досягне 50 градусів, що може привести до руйнування вашого пирога. Переконайтеся, що випічка повністю охолола, а потім розріжте пиріг Зебра порційно і поспішайте побалувати гостей і близьких. І ви почуєте в майбутньому вигуки: «Зебра. Мій найулюбленіший пиріг! »

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Крем шарлотт - покроковий рецепт, фото 1 Крем шарлотт 25 1 2 з 5 - детальніше -
Солянка без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Солянка без м’яса 45 6 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з гарбуза 65 4 3 з 5 - детальніше -