Укр
Рус
Пироги Випічка Українська кухня

Пиріг з яблуком

( 4.9714 4 535 35 оцінок)

3081 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пиріг з яблучною трояндою - це, безумовно, особливе свято. Не тому що це занадто складно, а тому що потрібен час, щоб згорнути всі ці маленькі троянди! Пиріг з яблуком не потребує великої випічки, так як тонкі скибочки яблук, приготовані в мікрохвильовій печі вже будуть практично готові.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з яблуком" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири17.8 гр.
  • Вуглеводи40.3 гр.
  • Калорії343 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій мисці збийте густі вершки і жовтки разом. Змішайте борошно, цукор і сіль. Натріть на крупній тертці холодне вершкове масло. Полийте підготовленими вершками, поки суміш не збереться.

Крок - 1
02

На добре посипаній борошном поверхні замісіть тісто близько 5 хвилин. Воно чарівним чином перетвориться з розсипчастої кашки в густе тісто. Сформуйте тісто в диск, оберніть харчовою плівкою і остудіть в холодильнику кілька годин або всю ніч.

Крок - 2
03

Розкачайте тісто за допомогою качалки в великий тонкий диск і акуратно покладіть у форму для випічки. Проткніть корж з тіста виделкою кілька разів.

Крок - 3
04

Додайте папір і ваги (для цього можна використовувати спеціальні кульки). Надішліть форму з тістом в попередньо розігріту духовку і випікайте протягом 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок - 4
05

Витягніть форму з духовки і вийміть ваги, покладені на корж. Зменшіть температуру духовки до 170 градусів і запікайте ще 8 хвилин. Додайте розтоплене вершкове масло, трохи цукру, ванільний екстракт і суху корицю разом в миску і добре перемішайте. Додайте трохи утвореної суміші на пиріг.

Крок - 5
06

Залийте лимонний сік, трохи розтопленого вершкового масла і цукор в миску середнього розміру і добре перемішайте.

Крок - 6
07

Вимийте яблука, відріжте шматочки від ядра, а потім наріжте дуже тонкими скибочками. В ідеалі ви можете побачити крізь скибочки, потрібно, щоб вони були дуже гнучкими і виглядали як пелюстки, коли ви закінчите. У більшості випадків, коли цей рецепт йде не так, це тому, що люди нарізають товсті скибочки, які вони не можуть зігнути.

Крок - 7
08

Киньте нарізані яблука в підготовлену миску з лимонною сумішшю і розігрійте в мікрохвильовій печі від хвилини до 90 секунд, щоб пом'якшити фрукт. Поверніть скибочки яблука в формі троянди. Додайте на пирозі, розставляючи пелюстки на свій смак. Викладіть пиріг з яблуком на деко, відправте в духовку і запікайте при температурі 180 градусів протягом 5-10 хвилин.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкові палички 20 2 2 з 5 - детальніше -
Мус домашній - покроковий рецепт, фото 1 Мус домашній 45 3 3 з 5 - детальніше -